"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ερντογάν : "Εισβάλαμε στην Κύπρο και τώρα έχουμε αμυντική βιομηχανία"

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4PJMht1dgTSoRGIoCfzUHLhdA772k2rLEVzvT_xtlkwalfRiPΑκόμα μια γεύση για τον τρόπο σκέψης που θα έχει η "Νέα Τουρκία" του Ερντογάν ήταν η νέα προκλητική δήλωση του για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο και την γιγάντωση της πολεμικής της βιομηχανίας. Οι χιλιάδες νεκροί ,αγνοούμενοι και εκτοπισμένοι δεν είναι αρκετοί μπροστά στο επίτευγμα της τουρκικής οικονομίας. Αυτές οι δηλώσεις είναι που ενστερνίζεται ο Ερντογάν και με βάση αυτές όλοι μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για το τι μπορεί να φανταστεί η Τουρκία ότι μπορεί να κερδίσει αν εισβάλει στην Ελλάδα.
 
"Αν δεν γινόταν η επιχείρηση στην Κύπρο (εννοεί την εισβολή του 1974), σήμερα δεν θα είχαμε το ASELSAN (στρατιωτική βιομηχανία)", δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ανεβάζοντας και πάλι τους εθνικιστικούς τόνους ένα μόνο 24ωρο πριν τις προεδρικές εκλογές της 10ης Αυγούστου, στοχεύοντας στις ψήφους των εθνικιστών για να κερδίσει από τον πρώτο γύρο.
 
Μιλώντας στο τηλεοπτικό Κανάλι 7, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι είναι σημαντική η παραγωγή των αναγκαίων προϊόντων στην αμυντική βιομηχανία. "Αυτή τη στιγμή με την ASELSAN παράγουμε σημαντικά προϊόντα", είπε και πρόσθεσε ότι δεν θα παραμελήσουν την αμυντική βιομηχανία. "Έχουμε σημαντικές δραστηριότητες στην αμυντική βιομηχανία. Θα συνεχίσουν να αυξάνονται αυτές οι δραστηριότητες", είπε.
 
Ωστόσο, στην ίδια συνέντευξή του ο Τούρκος Πρωθυπουργός έκανε ανοίγματα και πάλι προς τους Κούρδους αποσκοπώντας και στη δική τους ψήφο.
 
"Να προωθηθεί η διαδικασία λύσης (του Κουρδικού) στη χώρα μου και ειδικότερα να μην χάσουμε για άλλη μια φορά τον έλεγχο", είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, δηλώνοντας ότι ο ίδιος έπειτα από την εκλογή του στην προεδρία θα παρακολουθήσει στενά τη διαδικασία.
 
"Αν εδώ και δύο χρόνια δεν έρχονται ήρωες νεκροί, αν είμαστε τόσο ήρεμοι, αυτό πρέπει να το συνεχίσουμε", ανέφερε. Για τους Κούρδους είπε ότι ο ίδιος τους αποκαλεί 'αδελφοί μου', μια έκφραση που κανένας άλλος πρωθυπουργός προηγουμένως στην Τουρκία δεν χρησιμοποίησε πλην του Τουργκούτ Οζάλ. "Γιατί το λέω; Επειδή ο Αλλάχ που δημιούργησε εμένα τους δημιούργησε κι εκείνους, γι αυτό τους λέω 'αδελφούς μου'", εξήγησε.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις