"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Λεμόνι και σόδα: ο συνδυασμός που σώζει ζωές! Γιατί μας το κρύβουν;

http://www.healthyfoodhouse.com/wp-content/uploads/2014/02/lemon-baking-soda-combination-saves-lives2-600x397.jpg
Απόδοση / Μετάφραση ΒΛΕΠΕ-ΑΚΟΥ-ΠΡΑΞΕ

Ο συνδυασμός του λεμονιού και της μαγειρικής σόδας (καθαρό Διττανθρακικό νάτριο) έχει 10 000 φορές πιο ισχυρή δράση από την χημειοθεραπεία!

Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως επτασφράφιστο μυστικό;


Το να γνωρίζουμε πλήρως τις ισχυρές ιδιότητες του λεμονιού έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα κάποιων παγκόσμιων οργανισμών.

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσετε κάποιο φίλο που το χρειάζεται!


Γνωρίζετε τον αριθμό των θανάτων που έχουν σημειωθεί πρόσφατα λόγω αυτού του καλά κρυμμένου μυστικού το οποίο διατηρείται για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μεγάλων οργανισμών;

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει πολλά οφέλη, μεταξύ των οποίων είναι και η ισχυρή του δύναμη στην θεραπεία κύστεων και όγκων.

Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει το pH σε κανονικό επίπεδο.

Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση κατά των βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. Είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των Εσωτερικών παρασίτων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Είναι ευεργετικό για το νευρικό Σύστημα καθώς επίσης θεωρείται να είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, το οποίο βοηθά στην μείωση του στρες και κατευνάζει τις νευρολογικές κρίσεις.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που έχουν διεξαχθεί από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξαν ότι:

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.

Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως η αδριαμυκίνη, η χημειοθεραπεία και τα ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρικής σόδας (καθαρό Διττανθρακικό νάτριο),  καταστρέφει μόνο τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρικής σόδας (καθαρό Διττανθρακικό νάτριο). Αυτό φυσικά δεν είναι ικανό να αποτρέψει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Λάβετε υπόψιν ότι τα Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από αυτά που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα ή άλλα χημικά. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες, είναι να καλλιεργήσετε αυτό το φρούτο στον κήπο σας.

 
Συνταγή

Προσθέστε μία ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύσετε
περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού σόδα. Προσθέτετε λίγη λίγη τη σόδα μέχρι το σφύριγμα να επιβραδύνει. Πιείτε το.

Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός: χυμός από 1/2 λεμόνι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350ml νερού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις