"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Επιχείρηση συγκάλυψης της ακριβής «σωτηρίας» των τραπεζών

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQguU7Wp1vz6kdHvSE5yEaC6-Kt1nMJ1kr7gUwfG2TLvyghYjpk:www.flashnews.gr/Image.ashx%3Ffid%3D14720%26w%3D300%26h%3D300%26q%3D80Εξαφάνιση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μέσω της απορρόφησής του από την Τράπεζα της Ελλάδας επιχειρεί ο Γ. Στουρνάρας, σε μια προσπάθεια να συγκαλυφθούν τα πεπραγμένα του για τη «σωτηρία» του χρηματοπιστωτικού συστήματος που επιβάρυνε το δημόσιο χρέος με 40 δισ. ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και πριν τη λήξη της θητείας του, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας – που πρωταγωνίστησε στην αμφιλεγόμενη ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών – περνάει τις εκκρεμότητές του στην Τράπεζα της Ελλάδας. Η κυβέρνηση, σε συνεννόηση φυσικά με τους δανειστές, ετοιμάζει τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να «σβήσει από τον χάρτη» τον… ανεξάρτητο φορέα και τη δράση του.

Βάσει της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2013, το ΤΧΣ αφήνει πίσω του ζημιές περίπου 6 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα η κυβέρνηση έχει ήδη μεριμνήσει για την αποκατάσταση των διοικούντων με τη «σιδηρά κυρία» του Ταμείου, Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία αμείβεται με 17.990 ευρώ μηνιαίως, στην Ελλάδα των μνημονίων, να προαλείφεται για υψηλόβαθμη θέση κοντά στον νέο διοικητή της ΤτΕ.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις