"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpi729xL4wotfxrqw0VPfnaC5LmnsQCQNvJQD4Shb1SdGE2WtEXwyHmMnsvuPYrIu7Ye86_8kLN0X_1KIu6yUKHJgXrfgjKYlpFiV4inBXsM7EDHjFTW5AIo4L93aKa_VVTMoMufFItNGj/s280/POYTIN---.jpgEconomist: "Ο Πούτιν ισοπέδωσε την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη"
Παραδοχή ότι η «σιδηρά ευφυΐα» του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν , όχι απλά βάζει δύσκολα αλλά ...
ισοπεδώνει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών...


Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που είναι σε θέση να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση και το πράττει, αποτελώντας, όπως σας γράφουμε, αντίβαρο στα σχέδια διοικητικής ένωσης του πλανήτη και διακυβέρνησής του από ένα κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου, στον οποίο ανήκουν και τα κοιτάσματα της Ρωσίας που επ’ ουδενί πρόκειται να παραδώσει το Κρεμλίνο.



Αντίθετα οι τελευταίοι χειρισμοί Πούτιν έδωσαν ηχηρό ράπισμα στα μάγουλα των παγκοσμιοποιητών, αναγκάζοντας το Economist, παρότι λοιδορεί φυσικά τον Πούτιν ως δυτικό περιοδικό, να παραδεχτεί πως ο Ρώσος ηγέτης «πάτησε με ένα τανκ την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη», βάζοντας στο εξώφυλλό του ανεβασμένο σε ένα τεθωρακισμένο....



Δυστυχώς για τους φίλους της παγκοσμιοποίησης η «παγκόσμια ειρήνη», που μόνο ειρήνη δεν είναι αλλά ένας διαρκής ύπουλος πόλεμος κατά των πολιτών με δάνεια και χαράτσια και τελικό σκοπό την υποδούλωση και την πλήρη παράδοση ατομικών ελευθεριών, θα τα βρει ακόμα πιο σκούρα απέναντι στην ρωσική «σιδηρά ευφυΐα».


Όσοι νομίζουν ότι η Μόσχα αστειεύεται πρέπει να αναθεωρήσουν τα «ΝΟΜΙΖΩ» τους.

Θυμηθείτε ομιλία του Πούτιν από το 2007,  για να καταλάβετε πως από τότε προειδοποιούσε την Δύση να προτιμήσει τον ανταγωνισμό σε έναν πολυκεντρικό κόσμο από την σύγκρουση για την επιβολή ενός κέντρου εξουσίας. Το 2008 «μίλησε» στην Γεωργία και το 2014 στην Κριμαία. Αν χρειαστεί, έπεται και συνέχεια, καθώς η Ρωσία θα απαντά συμμετρικά σε κάθε πρόκληση της Δύσης.

Εξάλλου και σε πολιτικό επίπεδο τα πρώτα ρωσικά αντίποινα στις… κυρώσεις των Η.Π.Α. είναι η απαγόρευση εισόδου στο έδαφός της σε εννέα Αμερικανούς αξιωματούχους και βουλευτές, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συλληφθούν με ένταλμα σύλληψης που θα αφορά τις 56 χώρες με τις οποίες έχει διμερείς συμφωνίες δικαστικής συνδρομής.


«Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία: σε κάθε εχθρική ενέργεια θα απαντούμε με αντίστοιχο τρόπο», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις