"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο ΟΗΕ αποκαλύπτει την ύπαρξη των χημικών αεροψεκασμών - Απόδειξη ότι μας ψεκάζουν με δηλητήρια.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzUn3JRR3pxepl6gAFKax3RuYKrIqdwOJyOnPUDUhpCk7gN3dE:3.bp.blogspot.com/-omJv2jXP2Xs/US0pSASOI0I/AAAAAAAAhI8/ad9_AKFWzVI/s560/ximikoi-aeropsekasmoi-mme.jpgΜέχρι τώρα θα έχετε παρατηρήσει τις λευκές γραμμές κατά μήκος του ουρανού, που με την πάροδο του χρόνου ανοίγουν  και απλώνονται, "ντύνοντας" τελικά τον ουρανό με ένα πέπλο ομίχλης από μικροσωματίδια σκόνης. Δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο ουρανός κι ο
αέρας που αναπνέουμε καθώς και το νερό μαζί με την τροφική μας αλυσίδα είναι σε μεγάλο βαθμό μολυσμένα με αλουμίνιο , βάριο , μόλυβδο , αρσενικό, χρώμιο , κάδμιο και άλλα . Όλα αυτά οδηγούν σε μια σειρά από προβλήματα υγείας σε κάθε μορφή έμψυχης ύπαρξης στον πλανήτη, όπως, νευρολογικές διαταραχές, καρδιακά προβλήματα, προβλήματα όρασης, προβλήματα στο σύστημα αναπαραγωγής, ισοπέδωση του ανοσοποιητικού, γαστρεντερικές διαταραχές, βλάβη στα νεφρά, ζημιά στο συκώτι, ορμονικά προβλήματα, καρκίνο και πολλά άλλα.



Η αλήθεια είναι ότι η παγκόσμια κυβέρνηση ψεκάζει με τις θανατηφόρες χημικές αυτές ουρές, chemtrails, με σκοπό την μείωση του πληθυσμού. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν τα chemtrails ως δοκιμές για βιολογικό έλεγχο των ανθρώπων, ενώ πολλοί ακόμα ισχυρίζονται ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά καυσαέρια των αεροπλάνων ή "διάσωση του πλανήτη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου" που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μεγάλη αναλήθεια κι απάτη.



Σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι αποδείξεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς και έχουμε 100% αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ύπαρξη τους. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει την Rosalind Peterson, πρόεδρο του Συνασπισμού Άμυνας της Γεωργίας όπου απευθύνεται στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για τους χημικούς αεροψεκασμούς «chemtrails», την γεωμηχανική «geoengineering» και την τροποποίηση του καιρού «weather modification -  HAARP» .



Αν ήσασταν σκεπτικιστές μέχρι στιγμής για το θέμα αυτό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι δεν θα συνεχίσετε να είστε αφού άκουσε τι έχει πει στους ιθύνοντες.



Πιο κάτω μπορείτε να δείτε περισσότερα άρθρα για τους χημικούς αεροψκασμούς καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την αντζέντα των ελίτ παγκοσμιοποιητών:


Αν σας άρεσε μοιραστείτε την γνώση για να φτάσει παντού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις