"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Όπλα Κβαντικού Δυναμικού

http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2012/10/42-564x407.jpgΤο να παίζεις με το ενεργό κενό είναι σαν να πατάς με το ένα πόδι στην Πρωταρχική Θάλασσα Ενέργειας και με το άλλο στην Κοσμική Άβυσσο.

Τα όπλα Κβαντικού Δυναμικού (Quantum Potential) τα κατέχουν σήμερα μόνο τρία έθνη: Η Ρωσία (στα χέρια της KGB που τώρα είναι γνωστή
με το νέο της όνομα), η Βραζιλία , και ένα «μικρό φιλικό έθνος» Το μικρό «φιλικό» έθνος είναι η Βόρεια Κορέα.  Η Κόκκινη Κίνα μπορεί να εργάζεται πάνω σε αυτά, αλλά βρίσκεται μόνο στην αρχή.

(Άρθρο με σημειώσεις του γράφοντος, του Tom Bearden, Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer’s Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses.)

Αν νομίζετε ότι ξέρετε την φρίκη που μπορούν να εξαπολύσουν τα μοντέρνα όπλα είστε ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. Γιατί προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε την βλακεία και την παράνοια των Οργανικών Πυλών. [1] Οι οποίες παίζουν με πράγματα που δεν αντιλαμβάνονται -νομίζοντας πως τα αντιλαμβάνονται- καθαρά μηχανιστικά. Το να παίζεις με το ενεργό κενό (Energy From The Vacuum) [2] είναι σαν να πατάς με το ένα πόδι στην Πρωταρχική Θάλασσα Ενέργειας και με το άλλο στην Κοσμική Άβυσσο. Έτσι ετοιμάζονται να στείλουν ολόκληρο τον πλανήτη στην «πνευματική διάσταση». [7]

Από την άλλη πλευρά είμαστε η μοναδική φυλή στον τομέα 9 του Γαλαξία μας [9] χωρίς μαζική πρόσβαση στην Ελεύθερη Ενέργεια από το ενεργό κενό. [2] Ασχοληθείτε καμιά φορά και με κάτι πραγματικά χρήσιμο εκτός από μαγκιές, διαδηλώσεις, ποδόσφαιρο, πολιτική, τις αρπαχτές, τον Σουλεϊμάν και όλες αυτές τις ανοησίες, μυαλό χρειάζεται, Ελληνικό … και ελάχιστα μέσα …μα τι λέω τώρα!
Τα πρώτα όπλα ήταν στην πραγματικότητα Συμβολόμετρα Διαμήκων Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων,  τα οποία αρχικά είχαν ονομάσει «βαθμωτά» Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα. Αρκετά έθνη τα έχουν και η Γαλλική κυβέρνηση είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανέπτυξε αυτά τα όπλα μετά την διάλυση προγράμματος του γιατρού Priore.

 

Σημαντική Σημείωση για τον Priore:
Η ομάδα του Priore θεράπευσε θανατηφόρους καρκίνους, την τρυπανοσωμίαση και άλλες φρικτές αρρώστιες στα ζώα του εργαστηρίου στην Γαλλία, στις δεκαετίες 1960 και 1970, κάτω από πολύ αυστηρά πρωτόκολλα και διακεκριμένους επιστήμονες. Το έργο του Priore χρηματοδοτούνταν από την Γαλλική κυβέρνηση με πολλά εκατομμύρια δολάρια. Οι μηχανές του Priore απέδειξαν με συγκεκριμένο τρόπο ότι θεράπευαν 100% κάθε είδος θανατηφόρου καρκίνου και λευχαιμίες, σε χιλιάδες αυστηρά ελεγχόμενα τέστ εργαστηρίου με ζώα. Αυτά τα αποτελέσματα παρουσιάσθηκαν σε γιατρούς από το 1960. Ο Bearden έχει δηλώσει ότι τα διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κύματα θεραπεύουν διότι πάντοτε έρχονται σε ζεύγη «phase conjugate pairs» και ένα από τα ζεύγη είναι αντεστραμμένο χρονικά.  Αυτό επιτρέπει την επέμβαση στα κύματα ώστε να «τρομπάρουν» τα κύτταρα στο σώμα (με κύματα από το χρονικό συνεχές) και να γυρίζουν τα κύτταρα χρονικά πίσω σε μια πρότερη υγιή κατάσταση !!!
Κάποιοι φυσικοί πρέπει να συνειδητοποίησαν ότι το πλάσμα – όπως αυτό που χρησιμοποιούνταν στην λυχνία του Priore – μπορούσε να μεταδιεγείρει τα Εγκάρσια Ηλεκτρομαγνητικά κύματα (τα μόνα που χρησιμοποιούμε στον ηλεκτρικό «πολιτισμό» μας) σε Διαμήκη. Έτσι ξεκίνησαν από αυτό και λογικά πρέπει να έχουν φτάσει στην LW συμβολομετρία.

Η KGB δεν είχε αναπτύξει τα Κβαντικά Όπλα της μέχρι τις αρχές του 1990. Αν και ένα πρωτότυπο εργαστήριο που στήθηκε βιαστικά είναι σίγουρο ότι δοκιμάστηκε στην αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Λιβύης το 1986.
Έτσι τα άλλα έθνη, εκτός από αυτά τα τρία που ήδη αναφέρθηκαν, έχουν Συμβολόμετρα Διαμήκων Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων.

Τα όπλα QP χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους Ρώσους. Πάντως η πλήρη έκταση των δυνατοτήτων τους ακόμη ερευνάται.

Το Σύνδρομο Του Κόλπου προκλήθηκε από ένα τέτοιο όπλο. Έτσι κάποιος θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα στρατεύματα των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αγγλίας αρρώστησαν, ενώ τα Γαλλικά όχι. Επίσης γιατί ο ντόπιος πληθυσμός δεν επηρεάστηκε. Κάποιος μπορεί να εξηγήσει το αλλόκοτο θέμα του, πως το σπέρμα μπορούσε να μεταφέρει την κατάσταση στην σύζυγο ενός βετεράνου του Πολέμου του Κόλπου. Πως ένα παιδί το αποκτούσε μετά από λίγο, με το να βρίσκεται κοντά και με τις αγκαλιές και τα χάδια. Αυτοί οι μηχανισμοί δεν φαίνονται να ανήκουν στο ρεπερτόριο των ασθενειών τις ιατρικής των ΗΠΑ.

Προς το παρόν ένας από τους σκοπούς που τα όπλα QP χρησιμοποιούνται μόνο από την KGB, είναι για να «απλωθεί» στα ανοσοποιητικά συστήματα του πληθυσμού στην περιοχή στόχο (ένα έθνος). Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα μίγμα «κοκτέιλ» από χωροχρονικά σετ καμπυλότητας («μηχανές») για αρκετές (ίσως μια ντουζίνα) διαφορετικά είδη ασθενειών, και να εισαγάγει αυτές τις μηχανές «αναδιπλωμένες εντός» του κβαντικού δυναμικού. Το κόλπο είναι να διατηρήσεις τα αποτελέσματα που προκαλούνται στα στοχευόμενα σώματα τόσο χαμηλά ώστε να βρίσκονται σε μια «σκιώδη» κατάσταση (π.χ., σε μια εικονική κατάσταση κάτω από την παρατηρήσιμη κατάσταση, όπου τα φυσικά συμπτώματα θα εκδηλώνονταν).

Γι’ αυτό εμείς εδώ στο terrapapers  επιμένουμε τόσο πολύ στην σωστή διατροφή [3] και στα συμπληρώματα διατροφής, είναι απαραίτητο το να έχει κανείς ένα ισχυρό ανοσοποιητικό!

Το ανοσοποιητικό σύστημα ελέγχεται από αυτό που ο Fritz Albert Popp («Photon Storage in Biological Systems,» 1979) χαλαρά αναφέρει σαν ένα είδος «κεντρικού συστήματος κυτταρικού ελέγχου» στο σώμα, και αυτό το κεντρικό σύστημα είναι ηλεκτροδυναμικής φύσεως, το οποίο χρησιμοποιεί διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κείμενα. Το κυτταρικό σύστημα ελέγχου δεν αντιδρά στην παρουσία αυτών «των μηχανών αρρώστιας σε σκιώδη κατάσταση», εξαναγκάζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα να «σκορπίσει» τους περιορισμένους του πόρους και προσαρμογές σε προετοιμασίες εκ των προτέρων για μια ντουζίνα ασθένειες !!!

Αυτό εξασθενεί τους πόρους του ανοσοποιητικού που αρκούν για μόνο ασθένεια, αν αρκούν, με την σημερινή κατάσταση των ανθρώπων που θέλουν μια σακούλα φάρμακα ο καθένας. Σημειώστε ότι τα λευκά αιμοσφαίρια κλπ μπορούν ακόμη να είναι σε φυσιολογικές τιμές στο σύνολο, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό θα είναι διαθέσιμα για να πολεμήσουν ένα καινούργιο παθογόνο που θα εισέλθει στο σώμα ξαφνικά.

Έτσι όταν εξαπολυθούν τα τρομοκρατικά χτυπήματα βιολογικού πολέμου, τα ανοσοποιητικά συστήματα καταλαμβάνονται εξ απροόπτου σε μια κατάσταση «διασκορπισμού», έτσι ώστε ακόμη πιο περιορισμένοι πόροι θα είναι διαθέσιμοι για να πολεμήσουν αυτήν την συγκεκριμένη αρρώστια. Έτσι οι απώλειες αυτής της επιθέσεως βιολογικού πολέμου αυξάνονται κατά περίπου πέντε φορές. Αυτό είναι τουλάχιστον μια τωρινή χρήση των Ρωσικών όπλων QP.

Η καμπύλη του Bell (κώδωνας): Η «υπογραφή» αυτής της χρήσεως είναι πολύ ανεπαίσθητη. Ένας πληθυσμός σχηματίζει μια καμπύλη κατανομής σε σχήμα κώδωνος, που περιλαμβάνει τον βαθμό ανταποκρίσεως στις καταστάσεις αρρώστιας χαμηλού επιπέδου. Έτσι ρυθμίζοντας το επίπεδο της «σκιώδους καταστάσεως», λίγοι από τον πληθυσμό θα είναι ήδη αρκετά ασθενικοί ώστε η ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ κατάσταση αρρώστιας – προστιθέμενη σε αυτά που ήδη έχουν στην πρόδρομη «σκιώδη κατάσταση» τους, προστίθεται, και το σύνολο αυξάνει πάνω από το παρατηρούμενο κατώφλι, έτσι ώστε η αρρώστια ξεσπά σε αυτά τα πρόσωπα. Έτσι σε ελάχιστα πρόσωπα θα ξεσπάσουν όλες οι αρρώστιες που χρησιμοποιούνται στα σήματα «εξαπλώσεως».

Εδώ είναι η υπογραφή: Το ξέσπασμα μιας νορμάλ ασθένειας είναι συνήθως διανυσματική. Εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος και απλώνεται από εκεί. Πάντως, το ξέσπασμα μιας ασθένειας, σε αυτές τις λίγες «πάνω από το κατώφλι» περιπτώσεις αρρώστιας από την «διασπορά του ανοσοποιητικού συστήματος» ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ μέσα στον πληθυσμό στόχο. Με άλλα λόγια, είναι αυτές οι λίγες περιπτώσεις που ξεπηδούν αυθόρμητα εδώ και εκεί, ευρέως διάσπαρτες, και όχι με ένα «διάσπαρτο» διανυσματικό μοτίβο όπως είναι το φυσιολογικό.

Είχαμε τέτοιες «διάσπαρτες αναδυόμενες ασθένειες» κάποια χρόνια πριν, συμπεριλαμβανομένης και της «νόσου σήψεως της σάρκας» και αρκετές άλλες. Ξανά το κλειδί είναι η ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ των περιπτώσεων.

Τα οπλικά συστήματα κβαντικού δυναμικού (που τα κατέχουν μόνο τρία έθνη) είναι τα υπέρτατα όπλα, διότι χρησιμοποιούν πολλαπλώς συνδεδεμένο χωροχρόνο, και ΔΕΝ διαδίδονται μέσω του χώρου όπως τα διαμήκη συμβολόμετρα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Το αποτέλεσμα του πολλαπλώς συνδεμένου χωροχρόνου που χρησιμοποιείται από ένα όπλο κβαντικού δυναμικού μπορεί να εξηγηθεί ως εξής:
Πάρτε ένα σημείο σε ένα αεροπλάνο.
Προσθέστε ακόμη ένα σημείο πάνω του.
Και δέκα χιλιάδες ακόμη.
Όλα «επικαλύπτονται» χωροταξικά.
Φαίνεται ότι μόνον ένα σημείο κάθεται εκεί.
Είναι χίλια, και ταυτόχρονα είναι ένα.
Ξεχάστε την λογική του Αριστοτέλη, δεν ισχύει σε πολλαπλώς συνδεδεμένο χωροχρόνο, όπου το Α και το μη-Α (στον συνηθισμένο τρισδιάστατο χώρο) είναι διαφορετικά και χωριστά, αλλά στον πολλαπλώς συνδεδεμένο χωροχρόνο είναι «ταυτόσημα» όσον αφορά τις φυσικές αλλαγές και τα αποτελέσματα.
Τώρα υποθέστε ότι είχατε πρόσβαση σε ΕΝΑ από αυτά τα σημεία σε αυτόν τον επικαλυπτόμενο τεράστιο αριθμό, στον δικό σας ιδιόρρυθμο χώρο. Υποθέστε ότι προσθέτατε ένα megawatt (ένα εκατομμύριο βατ) σε αυτό το σημείο. Ταυτόχρονα ένα megawatt θα εμφανιζόταν σε καθένα από τα άλλα σημεία, από τα 10.000 και ένα, καθόσον όλα «μοιράζονται τον ίδιο χώρο».

Το ένα megawatt ισχύος που παρέχεται μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει την δουλειά 10.002 megawatt ισχύος.

Τώρα φανταστείτε ότι στον χώρο σας, αυτά τα σημεία βρίσκονται μακριά το ένα από το άλλο – αλλά είναι επίσης συνδεδεμένα με ένα κβαντικό δυναμικό – που σημαίνει ότι κατά ένα περίεργο (πολλαπλώς συνδεδεμένα) χώρο είναι όλα επικαλυπτόμενα.

Θα μπορούσε να είναι όλα τα σώματα σε μια στοχοποιημένη χώρα (ή ακόμη μεγαλύτερη περιοχή).

Τώρα έχετε ένα μεμονωμένο σώμα σε ένα εργαστήριο (ας πούμε στην Ρωσία) που είναι επίσης «συνδεδεμένο» σε αυτό το κβαντικό δυναμικό. (Στην πραγματικότητα μπορείτε αν συνδέσετε μια μηχανή, δεν χρειάζεται να είναι κάποιο σώμα).

Τώρα ξαφνικά χτυπάτε το εργαστήριο η το αντικείμενο με ας πούμε ένα πολύ ισχυρό λέιζερ, έτσι ώστε το αντικείμενο «ψήνεται».

Υποθέστε ότι η σύνδεση του Κβαντικού Δυναμικού του είναι με 220 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Στιγμιαία, ακριβώς την ίδια στιγμή, 220 εκατομμύρια Αμερικανοί επίσης ψήνονται.

Στον κόσμο των όπλων πρακτικά, φαίνεται ότι κάποιος δεν μπορεί να επιτύχει μια «τέλεια» σύνδεση Κβαντικού Δυναμικού, αλλά πετυχαίνει ένα συγκεκριμένο «βαθμό» πολλαπλών συνδέσεων χώρου. Έτσι υποθέστε ότι έχετε μια «σταθερά συνδεσιμότητας του QP» περίπου 0,01. Κατόπιν χτυπάτε το αντικείμενο στο εργαστήριο με ένα megawatt. Κάθε Αμερικανός χτυπιέται με 10.000 kilowatts.

Όλοι ψήνονται, αλλά ο καθένας πιο αργά.
Είναι επίσης λίγο πιο πολύπλοκο από αυτό. Προφανώς κάθε σώμα διαφέρει (χημεία, μορφολογία, οτιδήποτε) και επίσης υπάρχει μια κατανομή για το πώς πόσο καλά συνδέονται τα σώματα, με ας υποθέσουμε μια κατανομή 0,01. Έτσι κάποιοι Αμερικανοί δέχονται 1.000 watts και λίγοι 15.000 watts π.χ. Από τις περιορισμένες αλλά διαρκώς αυξανόμενες πληροφορίες, κάπως έτσι φαίνεται ότι δουλεύει πραγματικά.

Πάντως, αυτό είναι η βάση της αποτροπής που το μικρό έθνος (Σημείωση: η Βόρεια Κορέα) στην οποία βασίζεται για να αντιμετωπίσει την KGB/Ρωσία. (Σημείωση: η Ρωσία είναι ήδη στοχοποιημένη πλήρως γιατί πρώτη είχε αποφασίσει να χτυπήσει το «μικρό έθνος). Αν οι Ρώσοι δεν βρουν τρόπο να παρακάμψουν τα αντίποινα από το «φιλικό μικρό έθνος» σε περίπτωση στρατηγικής επιθέσεως τους, τότε η Ρωσία θα εξαφανισθεί από προσώπου γης.

Το σύστημα αντιποίνων πάντως του (μικρού φιλικού έθνους δηλαδή της Βόρειας Κορέας) είναι σε τεράστιο βάθος στην γη, πλήρως αυτοματοποιημένο και όταν ενεργοποιηθεί χτυπά ανά μια ώρα στο διηνεκές. Οπότε η Ρωσία εξαφανίζεται από τον χάρτη. Φυσικά δοκιμές σκοπεύσεως εναντίον της Ελλάδος από κάποιους έγιναν πριν κάποια χρόνια. Σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Υπήρχε ένα τεράστιο Χ από σύννεφα συνεχές και σε απόλυτη ευθεία από την Αθήνα μέχρι την Θεσ/κη. 


 
Βαθμωτά όπλα: Πάντως, όλα τα χτυπήματα και οι δοκιμές που έχουν καταγραφεί, ή στοχευθεί, πραγματοποιηθήκαν από διαμήκη συμβολόμετρα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αυτά που αρχικά ανέφερα ως Βαθμωτά Ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Αποδεικνύεται ότι ένα βαθμωτό δυναμικό αποτελείται από ένα αρμονικό σέτ αμφίδρομων διαμήκων ζευγών κυμάτων Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων (Whittaker, 1903) και έτσι όπου ο Whittaker 1904 δείχνει ότι οποιοδήποτε Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο η κυματομορφή μπορεί να αποδομηθεί σε δύο συναρτήσεις βαθμωτού δυναμικού. Αυτές οι δύο συναρτήσεις βαθμωτού δυναμικού μπορούν να αποδομηθούν περαιτέρω στις συνιστώσες διαμήκων Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και στις δυναμικές που επιβάλλονται σε αυτά.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω, χτίζεις διαμήκη κύματα σαν είδος επιθυμητής φιξαρισμένης συναρμολογήσεως, κατόπιν παρεμβάλεις δύο τέτοιες δέσμες σε απόσταση, και voila!

Δεν θέλω να σας κουράσω περαιτέρω με τα τεχνικά, έστω και εκλαϊκευμένα – χωρίς μαθηματικά – το θέμα έχει τρομακτικό ενδιαφέρον για όποιον έχει το τεχνικό υπόβαθρο και το ανοιχτό μυαλό να προσπαθήσει να τα καταλάβει. ΕΔΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Όμως καταλήγουν να χρησιμοποιούνται μόνο για πολέμους και στα Black Projects από τους επικυρίαρχους, ενώ οι άνθρωποι μένουν με την βλακεία, τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις (πολύ sic) τις ιδεοληψίες τους και τους πολέμους!

Τελειώνω παραθέτοντας ένα απόσπασμα από το άρθρο μου «Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου» …[4]

Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι Σοβιετικοί πρέπει να είχαν ξεκινήσει ένα έντονο πρόγραμμα αναπτύξεως σε αυτά τα όπλα- ραντάρ (TR). Εάν ήταν έτσι η Σοβιετική Ένωση είχε το ισοδύναμο επτά η οκτώ Σχέδια Manhattan, πλάτη με πλάτη, στην ανάπτυξη, αποθήκευση και επιχειρησιακή χρήση των TR κυματικών οπλικών συστημάτων. Τουλάχιστον πέντε γενεές τέτοιων όπλων έχουν αναπτυχθεί. Πρόκειται για θέμα τεράστιας σημασίας για τις ΗΠΑ – και ένα το οποίο οι κοινότητες των υπηρεσιών πληροφοριών και επιστημονικές των ΗΠΑ το έχουν χάσει το παιχνίδι. Λόγω της στενοκεφαλιάς των πολυεθνικών εταιριών.

Δεν μιλώ καν για την χώρα μας, ενώ έχουμε τα μυαλά και την νοημοσύνη, με ελάχιστο κόστος θα μπορούσαμε να τα κάνουμε, 2 παλιά ραντάρ και 10 υπολογιστές ! αλλά από μαγκιές, βλακεία, εγωισμό και απογόνους του Εφιάλτη που ακόμη έχουμε πολλούς, θα δείτε παρακάτω για ποιο πράγμα μιλώ. [8]

Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι το φαινόμενο του κύματος αντεστραμμένου-χρόνου είναι ένα καθολικό παγκόσμιο φαινόμενο της φύσεως, όχι μια απροσδόκητη επιτυχία, ούτε ένα φαινόμενο των «μη γραμμικών οπτικώ ν». Είναι μια λύση στην κυματική εξίσω ση, και σαν τέτοια εφ αρμόζεται σε κάθε είδος κύματος. Ηλεκτρομαγνητικά, ηχητικά, μαγνητό-υδροδυναμικά και άλλα συστήματα εκπομπής κάτω από τις κατάλληλες μη γραμμικές συνθήκες.

Συγκρινόμενο με ένα σύνηθες κύμα, το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα έχει καταπληκτικά διαφορετικές δυνατότητες σαν οπλικό σύστημα. Ένα τέτοιο κύμα ΙΧΝΗΛΑΤΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το μονοπάτι του κανονικού κύματος από το οποίο προήλθε. Έτσι διαθέτει ένα «ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΡΜΑ» μέσω του Χώρου, πίσω στην αρχική θέση του οποιουδήποτε πράγματος το εξέπεμψε. Επιπλέον το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα συνεχώς Συγκλίνει πάνω στο αόρατο ανάποδο μονοπάτι. Δεν αποκλίνει ούτε χάνει την ενέργεια του όπως τα συνήθη συμβατικά κύματα. Χρησιμοποιώντας μερικές απλές τεχνικές (ιδίως pumped 4-wave mixing), η υπερβολικά μεγάλη ενίσχυση του χρονικά ανεστραμμένου (TR) κύματος μπορεί εύκολα και φθηνά να επιτευχθεί.

Μια εκπληκτική ικανότητα οπλικού συστήματος αναδύεται όταν ενισχυμένα (TR) κύματα δημιουργούνται σε ανταπόκριση λαμβανομένων σημάτων από απομακρυσμένο στόχο.

(1)Εάν μπορεί να ληφθεί οποιοδήποτε σήμα από απομακρυσμένο στόχο, ένα σήμα επιστροφής (TR) τεραστίας ισχύος μπορεί να χτυπήσει τον στόχο. Σχεδόν όλη η ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος (TR) θα φτάσει στον απομακρυσμένο στόχο, αν και μέσω ενός εξαιρετικά μη γραμμικού μέσου η κάτω από συνθήκες σκεδάσεως. Καθόλου ενέργεια δεν πρόκειται να χαθεί καθ οδών. Εάν ο στόχος κινείται γρήγορα ένα διορθωτικό σήμα μπορεί να υπολογιστεί και να προστεθεί για να οδηγήσει την διαδρομή επιστροφής.

(2)Η Ολογραφία πραγματικού χρόνου μπορεί να επιτευχτεί άμεσα χρησιμοποιώντας κύματα (TR) και χωρίς πρώτα να φτιάξει κανείς ολογράμματα. Γεωμετρικά σχήματα (σφαίρες, σχήματα, ημισφαιρικά κελύφη, κλπ) ενέργειας μπορούν να δημιουργηθούν με συμβολομετρία. Εφόσον φέροντα κύματα των (TR) δεν εξασθενούν με την απόσταση, αυτές οι ενεργειακές φόρμες παρεμβολής μπορούν να συναρμολογηθούν από διασταυρούμενες ακτίνες κυμάτων (TR) σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και εκατοντάδες οι χιλιάδες χιλιόμετρα. Η ενέργεια που περιορίζεται μόνο από την ποσότητα που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χειριστής. Έτσι το ραντάρ από μόνο του γίνεται ένα πανίσχυρο όπλο.

Δεν θέλω να σας κουράσω με ακόμη περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες. Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν τέτοια όπλα από την δεκαετία του 1950. Οι επιπτώσεις από αυτά τα όπλα είναι αφάνταστες για τον ανθρώπινο νου.

Για πρώτη φορά αγγίξαμε σαν γήινοι, τη νηπιακή τεχνολογία όλων των εξωγήινων  φυλών εκτός της δική μας σαν ανθρωπότητα.
***

Παραπομπές για μελέτη κι έναυσμα για έρευνα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις