"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μια ματιά σε μερικά από τα ευνοϊκά δάνεια της Τράπεζας Κύπρου...

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbRHCVqW8IeC_GKlRG1EDaimZvmM4NLw_vxETG7UPonXkNZd_2hg:3.bp.blogspot.com/_pMkCQmA9wbU/SRtPGwxKQMI/AAAAAAAAAWA/uEEsRd4S5o8/s400/marfin_6_2008.gifΣτην Μεγαλόνησο ισχύουν δύο μέτρα και δυο σταθμά. Είναι οι ευνοϊμένοι, οι ελίτ, τα τζάκια, οι πολιτικοί, τα κόμματα, οι κολλητοί τους και από την άλλη ο απλός λαός, δηλαδή...εσύ!

Είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί ο Κυπριακός Ελληνισμός έχει κλειστό το στόμα και τις κρεμάλες άδειες. Η ανεργία είναι κοντά στο 30% και το κατά κεφαλή χρέος να έχει ξεπεράσει τις 22000 ευρώ. 'Εχει σφίξει το ζωνάρι και περιμένει. Πονά και πεινά, νίωθει το αίσθημα της κατοχής με ένα μοντέρνο, σύγχρονο τρόπο. Ζει μια νέα συγκεκαλυμένη εισβολή στην τσέπη του, στην κοινωνία του και στην  πατρίδα του αλλά δεν λέει να ξεσηκωθεί. Νιώθει κουρασμένος, νιώθει απογοητευμένος, νιώθει αηδιασμένος και σκέφτεται πως αν δεν του πάρουν την καρέκλα, δεν είναι διαθετημένος να ξεβολευτεί. Βλέπει και σιωπά, ακούει και σιωπά... δεν πράττει όμως, δεν τολμά να ξεβολευτεί. 

Πότε θα ξυπνήσει; Πότε θα σηκώσει το κεφάλι; Πότε θα ενωθεί με τα αδέλφια του, τους συμπολίτες του για να σηκώσει τον ζυγό της διαφθοράς από τους ώμους του;

Πότε θα ξυπνήσει;

Δείτε τα δάνεια με ευνοϊκό επιτόκιο κάτω από 4% που έχει εντοπίσει σε δεκάδες περιπτώσεις η Επιτροπή Θεσμών στα πλαίσια της έρευνάς της για την καταστροφή της οικονομίας αλλά επιλεκτικά έχει δημοσιοποιήσει.

Στην μερική αυτή λίστα περιλαμβάνονται διοικητικοί σύμβουλοι, διευθυντικά στελέχη και εταιρείες που ήταν κοντά στο περιβάλλον του Οργανισμού κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε την "κουρεμένη" λίστα με τα ευνοϊκά δάνεια που παραχώρησε η Τράπεζα Κύπρου εδώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις