"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η απάτη της δήθεν "εξόδου στις αγορές" που θα πληρώσουν ακριβά οι Ελληνες πολίτες

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxDcPxH4YPVRUeoVsMVZRIp2cT5naxOfOi-RzbqpQXZnVOuk3O:2.bp.blogspot.com/-P2LLYiM7cKI/UzrwuDbbz-I/AAAAAAABkOk/3fBPpouX1hI/s1600/MoneyXepL.jpgΕκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο το προεκλογικό κόλπο της κυβέρνησης για δήθεν ... "έξοδο στις αγορές"!


Στις αγορές κανείς δεν πρόκειται να δανείσει την κυβέρνηση με λιγότερο από 6-7% επιτόκιο (στην καλύτερη περίπτωση) όταν ο δανεισμός μέσω των Μνημονίων ανέρχεται κατά κανόνα στο 1,5% (αυτοί βέβαια τα παίρνουν από αλλού...)!

Έτσι για να δείξει ότι ... η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές προχωρά στην έκδοση 3ετούς έως 5ετούς ομολόγου με στόχο να αντλήσει πανάκριβα περίπου 4 με 5 δισ. ευρώ

Τέτοια έξοδο στις αγορές ουδέποτε στερήθηκε η Ελλάδα. Ακόμα και τις πιο δύσκολες ώρες του 2011 θα μπορούσε να δανειστεί με επιτόκιο κάπου στο 10%!
Η δανειοληψία με επιτόκια τετραπλάσια (+...) δεν είναι έξοδος στην αγορές. 
Κανονικά αυτή την στιγμή οι πάντες δανείζονται με επιτόκιο το πολύ 2,5%. αυτό ή έστω ένα 3,5% θα ήταν έξοδος στις αγορές.

Τώρα πρόκειται περί μιας απάτης για τις προεκλογικές ανάγκες της κυβέρνησης, την οποία θα πληρώσουν ... μαντέψτε ποιοι: Εμείς!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις