"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ξεχάσατε ήδη τον καταγάλανο ουρανό και τον καθαρό αέρα;



Υποδεχτείτε τον νέο ουρανό, τον γεμάτο με άσπρες ουρές, τεχνητά σύννεφα και χημικά. Αυτή θα είναι η νέα σας καθημερινότητα μέχρις ότου σηκωθείτε κι αντιδράσετε για αυτό. Αφού βλέπετε πως οι κυβερνήσεις και τα κόμματα μαζί με τους
καρεκλολάγνους  οικείους τους, τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα αυτό και κλείνουν τα αυτιά σε οποιονδήποτε προσπαθεί μάταια να τους διαφωτίσει, είναι καιρός να κάνετε κάτι και εσείς μαζί μας. 

Δεν ζητάμε πολλά, ζητάμε μικρά και αποτελεσματικά βήματα που θα φέρουν εν ευθέτω χρόνο την αλλαγή. Ας μείνουμε ενωμένοι κι ας πετάξουμε από πάνω μας την μάσκα της απάθειας για τα κοινά γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά, αφορούν όλους εμάς. Έφτασε η ώρα να ανοίξουμε τα αυτιά μας και να νοιαστούμε για τη ζωή μας, την υγεία μας καθώς και των γύρω μας, αφού μαζί αποτελούμε την ψυχή αυτής της χώρας. Εμείς, πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια αφού οι κυβερνώντες πρώην αλλά και νυν απέδειξαν την πλήρη υποταγή τους στους ξένους που σήμερα κυβερνούν με ανήθικο τρόπο τη χώρα μας. 


Στο θέμα μας. Δείτε πολύ προσεχτικά την παρακάτω δορυφορική εικόνα και προβληματιστείτε αν τα νέφη που δημιουργήθηκαν πάνω από την μεγαλόνησο είναι φυσικά. Οι ειδικοί και οι τεχνοκράτες μαζί με τα υποδουλωμένα λαμόγια της βουλής και των κομμάτων αδιαφορούν πλήρως επί του θέματος. Τελικά το να είσαι ειδικός και διεφθαρμένος είναι πολύ χειρότερο από το να είσαι ανειδίκευτος και ηθικός. Αφήστε το ένστικτο σας να σας πει, αν αυτό που βλέπει είναι αποτέλεσμα της φύσης. Αν είναι φυσικό φαινόμενο, τότε σημαίνει πως ο Θεός μας έχει χάρακα και μοιρογνωμόνιο και δημιουργεί μοτίβα ακριβείας!




Τα τεχνητά αυτά σύννεφα είναι γεμάτα αλουμίνιο και βάριο μαζί με άλλες χημικές ουσίες όπως μυκόπλασμα και φθόριο στοιχειοθετώντας ένα κοκτέιλ το οποίο είναι ιδανικό για πάρα πολλές χρήσεις. Είναι καλό για τις πολύ υψηλές συχνότητες, για να λειτουργούν καλύτερα και αποδοτικότερα μηχανήματα όπως δορυφορικές συνδέσεις, κινητά τηλέφωνα κ.α. αλλά και για να δημιουργούν τις ευνοϊκότερες κλιματικές συνθήκες για άκρως επικίνδυνα μηχανήματα όπως είναι το H.A.A.R.P. που βρίσκεται  και λειτουργεί στην Κύπρο μέσα στις βρετανικές βάσεις χωρίς την εποπτεία ή τον έλεγχο της όποιας κυβέρνησης (Περισσότερα για το H.A.A.R.P μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους στο τέλος του άρθρου αυτού). Αν θυμάστε παλαιότερα η Μεγαλόνησος είχε έναν πολιτικό ακτιβιστή τον Δρ. Μάριο Ματσάκη ο οποίος ήταν πολέμιος των βρετανικών βάσεων για τον λόγο τούτο, αλλά όπως φαίνεται, το σύστημα του έκλεισε κι αυτού το στόμα…


Ένας άλλος λόγος που προβάλλεται ως πρόσχημα για τους χημικούς αεροψεκασμούς είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και η προστασία του με χημικές παρεμβάσεις ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή η οποία μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες στον πλανήτη. Αυτό κι αν είναι απάτη. Να ψεκάζεται ολόκληρος ο πλανήτης, να αλλοιώνεται και να μολύνεται η γη, το χώμα, τα δάση, το νερό, ο αέρας, τα ζώα κι εμείς μαζί για να μην επέλθει οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή. Σε λίγο δεν θα μείνει άνθρωπος για άνθρωπος αφού το χημικό αυτό κοκτέιλ προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας με πρώτο και σοβαρότερο τον καρκίνο ο οποίος είναι ασθένεια που προσβάλει το καταβεβλημένο ανοσοποιητικό του ανήσυχου και φοβισμένου ανθρώπου.


Ένα άλλο πρόσχημα είναι για γεωργικούς σκοπούς που δεν ευσταθεί αφού ο γεωργικός ψεκασμός γίνεται σε πολύ χαμηλό υψόμετρο και γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές αφού εγκριθεί και προγραμματιστεί από τις τοπικές αρχές.


Δεν υπάρχει προφανείς λόγος για να γίνεται όλο αυτό και δυστυχώς όμως ολοένα και γίνεται συχνότερο και εντονότερο. Κάτι πρέπει να γίνει και δυστυχώς οι αρχές όχι μόνο δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι γι’ αυτό, αλλά προσπαθούν να πείσουν πως αυτό δεν συμβαίνει.


Άρα εναπόκειται σε εμάς αν θα κάνουμε κάτι. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με την απλή ενημέρωση των γύρω μας και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.


Μην ξεχνάτε να κοιτάτε καθημερινά τον ουρανό και να παρατηρείτε αυτά που γίνονται για εμάς χωρίς εμάς!



Σας προτρέπουμε να δείτε την παρακάτω παρουσίαση που μιλά για τους χημικούς αεροψεκασμούς και διευκρινίζει τη διαφορά τους με τις ουρές από τα καυσαέρια των αεροπλάνων.




Δείτε σημερινές φωτογραφίες από την Μεγαλόνησο...











Διαδώστε τη γνώση γιατί στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο μας!






 Διαβάστε τι προκαλεί το αλουμίνιο στο σώμα μας



 


Διαβάστε επίσης



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις