"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Τα μέτρα να περάσουν... ό,τι και να λένε οι Έλληνες»!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHbD0t2QdK3Cf8VUZaeTpkQnVq__r-HVdxBBSBVvsIws59Iv49DA:makeleio.gr/images/Noemvrios/vouli-olomeloia1234.jpgΤο ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος: Μπήκαν στη Βουλή να ψηφίσουν και την ίδια ώρα υπήρχε κρεμασμένο στα περίπτερα όλης της χώρας Το ΧΩΝΙ με μια αποκάλυψη που τους εξέθετε απόλυτα, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, όπως τους αρέσει να υπογράφουν.


• Η έκθεση ΟΟΣΑ δεν είναι έκθεση ΟΟΣΑ. Το λέει η ίδια η έκθεση στην εισαγωγή της!
• Τα μέτρα, που έπρεπε πάση θυσία να ψηφιστούν χθες, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ η Γενική Γραμματεία Εμπορίου ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

• Εμείς πληρώσαμε τον ΟΟΣΑ και εκείνος έδωσε μετά υπεργολαβία στο ΙΟΒΕ!

Η Ραχήλ Μακρή, εισηγήτρια των ΑΝ.ΕΛΛ., πήρε Το ΧΩΝΙ και διάβαζε το ρεπορτάζ από το βήμα της Βουλής. Ρώτησε ευθέως τον υπουργό. Και ο υπουργός ΕΥΘΕΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του Στουρνάρα.

Απορρίφθηκε, «σύμφωνα με τον κανονισμό»!

Μετά, κατά του Προεδρείου. Θα συζητηθεί μετά, «σύμφωνα με τον κανονισμό»!
Συμπέρασμα:

Η εντολή ήταν: Τα μέτρα πρέπει να περάσουν σήμερα Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η κυβέρνηση δεν λογάριασε ούτε το πολιτικό κόστος της φασίζουσας συμπεριφοράς (έχει πάθει ανοσία εξάλλου σ' αυτό) ούτε τη λαϊκή οργή. (Μεταξύ μας... ποια λογική οργή; Ο κόσμος δεν κατάλαβε τίποτα. Τα μίντια είχαν κάνει καλά τη δουλειά τους).

Τα μέτρα έπρεπε να περάσουν πάση θυσία / Φυσικά και δεν είναι «μεταρρυθμίσεις» του ΟΟΣΑ – ο ΟΟΣΑ μόνο τη σφραγίδα έβαλε! / Με την ντρίπλα του ΣΥΡΙΖΑ, η συζήτηση θα «απλωνόταν» άλλες 3 εργάσιμες μέρες. Ο κόσμος θα ενημερωνόταν περισσότερο! / Οι βουλευτές θα προλάβαιναν να διαβάσουν και να συμβουλευθούν ειδικούς από κάθε τομέα / Το ΧΩΝΙ είχε ήδη βγάλει πρωτοσέλιδο, που θα μπορούσε να τινάξει όλη τη διαδικασία στον αέρα / Πώς ψηφίζεται από τη Βουλή κάτι που δεν έχουμε παραλάβει ως ελληνικό δημόσιο; / Η υπόθεση βρώμισε πολύ και πρέπει να κλείσει ΤΩΡΑ / Έκλεισε χθες!

Αυτό που έγινε χθες ήταν ένα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

Το γεγονός ότι αυτοί οι κύριοι σήμερα βρίσκονται ακόμη στις θέσεις τους, και θα πάνε κανονικά στα γραφεία τους, αποδεικνύει τη δύναμη των μίντια και το λήθαργο, στον οποίο έχουν ρίξει την ελληνική κοινωνία. Που ακόμη ελπίζει ότι «κάτι θα γίνει» και πως «την Ελλάδα δεν θα την αφήσουν να χαθεί».

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ! Και αυτοί ακόμη ελπίζουν...

Μας έστησαν στον τοίχο, επειδή τους επιτρέψαμε να μην μας υπολογίζουν ως ανεξάρτητο κράτος, και από τότε συστηματικά...

Αρπάζουν τις οικονομίες μας. Παρακρατάνε τους μισθούς μας. Κλέβουν τις συντάξεις μας. Παίρνουν τα σπίτια μας. Ξεφτιλίζουν την περιουσία μας. Μας κλείνουν το ρεύμα! Μας κόβουν το νερό! Υποτιμούν την ποιότητα ζωής μας. Κλείνουν τα νοσοκομεία και τα σχολεία μας. Κλείνουν τις δουλειές μας. Προσβάλλουν καθημερινά τους γονείς μας. Αδιαφορούν για τη ζωή τους! Υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Κανονίζουν να τα «νοικιάζουν» ως εργαζόμενους. Ξεπουλάνε την πατρίδα. Την ξεπουλάνε κομμάτι κομμάτι. Και την ξεπουλάνε πάμφθηνα, ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, για να κερδίσουν οι τραπεζίτες τεράστια υπερκέρδη! ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ! ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ! Όλα γίνονται για να κερδίσουν οι τραπεζίτες!
Και θέλουμε εμείς να λεγόμαστε «ελληνικός λαός»;
Συμπαθάτε με... αλλά νομίζω ότι η γενιά μου απέχει πολύ από το να κατακτήσει αυτό το δικαίωμα. Για να μην ξεφτιλίσουμε και την έννοια...

Μάνος Κακλαμάνος
(Το ΧΩΝΙ, με την αποκάλυψη που εκθέτει την κυβέρνηση και αποδεικνύει το πραξικόπημα, παραμένει και τη Δευτέρα στα περίπτερα. Μετά τα χθεσινά γεγονότα, έχει αποκτήσει πλέον ιστορική αξία).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις