"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Έρογλου θέλει μόνιμη αναγνώριση του ψευδοκράτους και του «Αττίλα»

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4sqFrgAkpnba-j-nO5fJuCinTl4NaRFiOSQrmnKYBkICz4nyI:4.bp.blogspot.com/-aiwtwxtlikM/UX-UzN45gkI/AAAAAAAAbEQ/OWOtD15CxLI/s640/eroglou1.jpgΜόνιμη αναγνώριση του ψευδοκράτους του, θέλει ο κ. Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας πως αναζητά μια "λύση" που θα απαντά στο ερώτημα «ποιο είναι το αύριο σε αυτά τα εδάφη που θα επιτυγχάνει τη διαβίωση χωρίς ανησυχίες», δηλαδή, πώς θα εξασφαλιστεί για τους Τούρκους μια, άπαξ και δια παντός αναγνώριση του ψευδοκράτους και νομιμοποίηση του «Αττίλα» από τους Έλληνες.
 
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης ανέφερε ότι πολλές χώρες της Ε.Ε, του Ο.Η.Ε και άλλες είναι υπέρ της συνέχισης των συνομιλιών με στόχο μια συμφωνία που θα εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση του «Αττίλα».
 
«Εμείς θέλουμε η λύση που θα βρουν οι Τουρκοκύπριοι με τους Ελληνοκύπριους να είναι μόνιμη. Μακάρι οι διαπραγματεύσεις που άρχισαν να καταλήξουν σε μια συμφωνία».
 
Ο κ. Έρογλου ανέφερε ότι από το 1968 και μετά η τουρκοκυπριακή πλευρά έχει δεχθεί όλες τις συμφωνίες που προέβλεπαν αναγνώριση του ψευδοκράτους - κυρίως το σχέδιο Ανάν του 2004-, τις οποίες απέρριψαν οι Ελληνοκύπριοι αλλά, όπως λέει ο ίδιος επιβραβεύθηκαν από την ΕΕ, που τους έχει δεχθεί ως υποψήφιο μέλος!
 
Ενώ τώρα, οι Τουρκοκύπριοι ζουν, τάχα, κάτω από «εμπάργκο», όπως είπε.
 
Τμήμα είδησεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις