"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Μας οδηγούν στην εθνική αυτοκτονία

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnLWNwDiYnbrT7PVnJAbUrM7AeFR3DpPJydQ76lu_1M4KNaDWC:4.bp.blogspot.com/-Vv3hK7cawA0/Upkt1n0LyBI/AAAAAAAANws/z_fBY3tyWGU/s1600/apeleutherosi%2Bi%2Bmoni%2Blysi.jpgΤο Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης θα είναι μπροστάρης και θα πολεμήσει για ακόμα μια φορά μέχρις εσχάτων τους ριψάσπιδες και τις οποιεσδήποτε ξένες επιβουλές


Σε πορεία αφανισμού οδεύει ο κυπριακός Ελληνισμός και η Κυπριακή Δημοκρατία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Η αποδοχή του κειμένου του κοινού ανακοινωθέντος από τον κ. Αναστασιάδη, σηματοδοτεί την επιστροφή του σχεδίου Ανάν, η οποία θα οδηγήσει στην κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη νομιμοποίηση της τουρκικής παρουσίας στο νησί και στη σταδιακή μείωση και εξαφάνιση του Ελληνισμού της Κύπρου. Το κείμενο του κοινού ανακοινωθέντος ήταν προϊόν επιβολής από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τους Εγγλέζους και τους διεφθαρμένους Ευρωπαίους, αλλά το παιγνίδι των πιέσεων ξεκίνησε από το Λονδίνο, όταν ήταν εκεί για επίσημη επίσκεψη ο Αναστασιάδης. Η επαναφορά του σχεδίου Ανάν, η υλοποίηση δηλαδή της «υπόσχεσης» του Ντέιβιντ Χάνεϊ, είχε ως αφετηρία την υπογραφή της συμφωνίας του Νίκου Αναστασιάδη με τους Βρετανούς και για τις Βάσεις.



Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης θυμίζει ότι, το 2004, οι Βρετανοί είχαν «υποσχεθεί» πως θα «χάριζαν» κάποια τετραγωνικά χιλιόμετρα γης στις βάσεις που διατηρούν στην Κύπρο, αν το σχέδιο Ανάν υπερψηφιζόταν. Ωσάν το Ακρωτήρι και η Δεκέλεια ανήκουν στας Βρεττανικάς Νήσους!


Η τότε υπόσχεση υλοποιήθηκε τώρα, με στόχο να χρυσώσει το χάπι προς τους Ελληνοκύπριους, ενώ στην ουσία ο Αναστασιάδης, με τη συμφωνία, εδραίωσε την παράνομη και αποικιοκρατική παραμονή των Εγγλέζων στην Κύπρο. Η συμφωνία του Αναστασιάδη αναγνωρίζει επίσημα ότι η άλλη πλευρά, δηλαδή η αγγλική, έχει λόγο στο υπό συζήτηση αντικείμενο, δηλαδή στα εδάφη των βάσεων και αποκλείει πλέον την οποιαδήποτε πιθανότητα αμφισβήτησης του καθεστώτος των βάσεων. Οι Εγγλέζοι απέσπασαν τη δέσμευση του Αναστασιάδη να προχωρήσει με τις συνομιλίες στο Κυπριακό και έδωσαν ως δήθεν «αντάλλαγμα» εκατόν τόσα τετραγωνικά χιλιόμετρα γης στους ιδιοκτήτες της, ένα αντάλλαγμα χωρίς αντίκρισμα, παρά μόνο για κάποιους πολύ ολίγους. Αυτοί οι ολίγοι, παρεμπιπτόντως, δουλικά δεν έκρυβαν τη χαρά τους, για το νεφελώδες, πρόσκαιρο κέρδος τους, χωρίς να αναλογιστούν για τη συλλογική εθνική ζημιά και τα εδάφη των βάσεων να μετατραπούν σε προτεκτοράτο των Εγγλέζων. Η πορεία προς την εθνική καταστροφή ολοκληρώνεται με το κοινό ανακοινωθέν, το οποίο αποδέχτηκε ο Νίκος Αναστασιάδης και στήριξαν ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, αποδεικνύοντας πως, τα δύο δήθεν άκρα, ταυτίζονται πλήρως στο ξεπούλημα του τόπου και της ιστορίας του.


Με ένα αλαζονικό και για ακόμα μια φορά «Μικρασιατικής Καταστροφής» οργίλο ύφος, όλοι οι εκπρόσωποι τού «ναι» παρελαύνουν από τα Τσοντο-Τουρκοκάναλα και προσπαθούν να μας πείσουν φωνάζοντας, θυμώνοντας και εκβιάζοντας ότι είτε αποδεχόμαστε το επερχόμενο σχέδιο Ντάουνερ - Ηνωμένων Εθνών ή θα έρθει η συντέλεια του κόσμου!


Επιγραμματικά, το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης καταγράφει τα καταστροφικά σημεία του κοινού ανακοινωθέντος:
*Η αναφορά «Η ενωμένη κυπριακή ομοσπονδία θα προκύψει από την επίλυση, μετά την έγκριση της επίλυσης σε ξεχωριστά ταυτόχρονα δημοψηφίσματα» παραπέμπει ξεκάθαρα σε παρθενογένεση. Αυτό που θα προκύψει θα είναι κάτι νέο, δηλαδή καταργείται η Κυπριακή Δημοκρατία.

*Η αναφορά «Το ομοσπονδιακό σύνταγμα θα προνοεί επίσης ότι το κατάλοιπο εξουσίας θα ασκείται από τα συνιστώντα κράτη» αποτελεί τη διαφορά της λύσης συνομοσπονδίας από την ομοσπονδιακή διευθέτηση και παραπέμπει σε δύο κράτη, με εξουσίες, που θα υπερβαίνουν αυτές της κεντρικής ομοσπονδιακής εξουσίας.

*Η αναφορά σε δήθεν «μία» κυριαρχία που καταγράφεται στο κείμενο, αναιρείται από την αναφορά ότι αυτή θα πηγάζει εξίσου από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και όχι από τον λαό, δηλαδή η κυριαρχία δεν είναι «μία».
*Η αναφορά «Όλα τα άλυτα βασικά θέματα θα είναι στο τραπέζι και θα συζητηθούν αλληλένδετα» υπονοεί ότι υπάρχουν και λελυμένα θέματα. Αυτές είναι οι θλιβερές και εγκληματικές υποχωρήσεις του Χριστόφια, οι λεγόμενες «συγκλίσεις» του Χριστόφια με τον Ταλάτ και του σχεδίου Ανάν. Η πορεία προς την εθνική αυτοκτονία είναι περισσότερο από βέβαιη. Οι ημέρες του 2004 έχουν επιστρέψει.


Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, τιμώντας τις διακηρύξεις του, τις πεποιθήσεις του και το ίδιο το όνομά του καλεί τον λαό σε αντίσταση.

Τα κόμματα, που γνήσια διαφωνούν με τη μειοδοτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης, του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ και τα οργανωμένα σύνολα, που δεν δέχονται ξεπούλημα, πρέπει επιτέλους να συντονιστούν, για να δημιουργήσουν ανάχωμα στην καταστροφή. Τα αριθμητικά αμελητέα κόμματα, κατά τον κ. Στυλιανίδη, δεν τα λαμβάνουν υπόψη οι κυβερνώντες. Έτσι «προέβλεψε» και ο κ. Γλαύκος Κληρίδης. Ερωτούμε τους κυβερνώντες και μη, αχάμπαρους πολιτικούς, εάν ο λαός απορρίψει -και θα το απορρίψει- το επόμενο αναθεματισμένο σχέδιο, έχουν προβλέψει τι θα γίνει; Όπως, πάντα, όχι βέβαια. Ο λαός πρέπει να αντλήσει δύναμη από την ιστορία του Έθνους, να μην αφήσει την οικονομική κρίση, που του επέβαλαν επίτηδες, να τον λυγίσει και να αγωνιστεί υπέρ πίστεως και πατρίδος. Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης θα είναι μπροστάρης και θα πολεμήσει για ακόμα μια φορά μέχρις εσχάτων τους ριψάσπιδες και τις οποιεσδήποτε ξένες επιβουλές.


ΚΡΙΝΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Πρόεδρος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις