"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αβέρωφ και άλλοι πολιτικοί πίσω από το ξεπούλημα των ημικρατικών

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSF8l_9jdH03rUU4_mVYkrMRNDAo339IZTucSG4-VfrHnYRj7KDRg:4.bp.blogspot.com/-uuyCOKzw2Do/UPmjFZRaN8I/AAAAAAAAEpo/bieDbw0ijrc/s400/cyta_money-300x222.jpgΠίσω από το σχέδιο ξεπουλήματος των ημικρατικών οργανισμών στα πλαίσια της δημιουργίας περιβάλλοντος γενικής κατάρρευσης βρίσκεται ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος δρα και λειτουργεί ως υπηρέτης και υπάλληλος ιδιωτικών μεγαλο-συμφερόντων και όχι ως εκπρόσωπος
του λαού που είναι ο απορρέων εκ του συντάγματος θεσμικός του ρόλος.
Το νομοσχέδιο το οποίο έχει εγκρίνει το Υπουργικό Συμβούλιο θυμίζει «Σουλτανικά φιρμάνια» και όχι νομοθετήματα τα οποία χαρακτηρίζουν μιαν Ευρωπαϊκή χώρα. Πλήρης εφαρμογή του δόγματος του σόκ και του εκφοβισμού που μετατρέπει τους εργαζομένους σε δούλους και υποτακτικούς.
Το λέμε καθαρά και ξάστερα, ο κύριος Αβέρωφ μεθοδεύει και συντονίζει την προσπάθεια εκχώρησης κρατικής περιουσίας και εθνικού πλούτου με σκοπό την παράδοση σε τιμή ξεπουληματικής ευκαιρίας. Θέλει, μεθοδεύει και επιζητεί το ξεπούλημα των χρυσοφόρων οργανισμών στους «φίλους» του και στα συμφέροντα που εκπροσωπεί και αυτών που τον καθοδηγούν, καταπατώντας και παραβλέποντας μάλιστα θέματα ύψιστης εθνικής ασφαλείας,
Όμως τα κομματικά του γιουσουφάκια συνεχίζουν να τον «θηλάζουν και τον σαλιαρίζουν» εν αντιθέσει με την κομματική του βάση που τον βρίζει και τον καταριέται.

Ο κατατεμαχισμός της κρατικής κυριαρχίας…

Η κυριαρχία των κρατών είναι μια και αδιαίρετη και εκχωρείται από το λαό στον εκλελεγμένο ηγεμόνα με αντάλλαγμα τη διασφάλιση της ασφάλειας τους σε όλη την επικράτεια της χώρας. Αυτό το οποίο έχει δεκτεί και εκχωρήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η κατάργηση της μιας και αδιαίρετης κυριαρχίας το οποίο αποτελεί μια νέα και σημαντική παραχώρηση προς την Τουρκική πλευρά.
Η υποκατάσταση της λαϊκής προέλευσης της κυριαρχίας από δύο διαφορετικές πηγές προέλευσης, τους Ε/Κ και τους Τ/Κ, είναι κατατεμαχισμός και παραβίαση της έννοιας της μιας και αδιαίρετης κυριαρχίας, γεγονός που δεν συναντάται σε κανένα απολύτως κράτος και αποτελεί παγκόσμια συνταγματική εφεύρεση και πρωτοτυπία.

Οικονομική καταστροφή και μετά ξεπούλημα σε τιμή ευκαιρίας

Μόνο ηλίθιοι και αφελείς μπορούν να πιστέψουν ότι το κούρεμα δεν ήταν η αφετηρία ενός ευρύτερου σχεδιασμού για δημιουργία συνθηκών εξαγοράς της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας μέσω της δημιουργίας ύφεσης και αποπληθωρισμού.
Η συνεχής επιδείνωση των σχετικών δεικτών το καταμαρτυρούν και το επιβεβαιώνουν αφού το δημόσιο χρέος μέχρι το 2015 θα εκτοξευτεί στο 125 % του ΑΕΠ, αυτή τη στιγμή το 30 % του εργατικού δυναμικού βρίσκεται εκτός εργασίας (17 % άνεργοι, 13 % μερική απασχόληση) και ο δείκτης τιμών καταναλωτή πέφτει με ρυθμό 3%.
Όλα αυτά καταμαρτυρούν ότι έχει χαθεί πλήρως η εμπιστοσύνη της αγοράς και σε συνδυασμό με την ολοκληρωτική έλλειψη ρευστότητας έχουν ρίξει τη χώρα σε χειρότερη με την αμέσως μετά την εισβολή περίοδο. Η συνολική κατάσταση αναμένεται να χειροτερεύσει δραματικά με αποκορύφωμα τη δραστική και συνεχή υποτίμηση των κινητών και ακινήτων αξιών ώστε να αποτελέσουν φθηνή λεία για τους Ευρωπαίους οικονομικούς ληστές και τρομοκράτες.
Συνεπώς τα τάχατε προγράμματα εξυγίανσης δεν είναι τίποτε άλλο από την εξουθένωση και πλήρη κατάρρευση της οικονομίας μέσω ενός βαθύ αποπληθωρισμού με τελικό στόχο το οικονομικό και εθνικό ξεπούλημα της Κύπρου σε τιμή ευκαιρίας και όρους άκρως κατοχικούς.

Να παραιτηθεί ο υπουργός Υγείας

100 χιλιάδες διαβητικοί οι οποίοι προμηθεύονται ταινίες μέτρησης του σακχάρου στο αίμα καλούνται αυτή τη στιγμή να αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα μηχανάκια μέτρησης αξίας 50 ευρώ έκαστο με άλλου τύπου ώστε να είναι συμβατά με τις άλλου τύπου ταινιών μέτρησης τις οποίες έχουν εφοδιαστεί πρόσφατα τα κρατικά νοσηλευτήρια.
Δηλαδή το υπουργείο Υγείας στα πλαίσια της εξυπηρέτησης και μόνο ιδιωτικών και διαπλεκομένων συμφερόντων αναγκάζει τις χιλιάδες διαβητικών να αντικαταστήσουν χωρίς λόγο και αιτία το υφιστάμενο μηχανάκι ώστε να πάρει ο προμηθευτής μερικά εκατομμύρια ευρώ.
Το όλο θέμα αφήνει έκθετο τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Υγείας ο οποίος ή πρέπει να εξηγήσει ή να παραιτηθεί αφού το υπουργείο του έχει εξυπηρετήσει άθελα ή ηθελημένα ιδιωτικά συμφέροντα προμηθευτών εις βάρος μερίδας παθόντων συμπολιτών μας.
ΥΓ Φυσικά η αμοιβόμενη με 8 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως Γενική Ελέγκτρια θα «ξυπνήσει» μετά από 2-3 χρόνια για να κάνει την θεσμοθετημένη πλέον κατόπιν εορτής «νενομισμένη νεκροψία».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις