"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η Τουρκία ο μεγάλος εχθρός του Ελληνισμού

Το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί υπογράψαμε τις απεχθείς Συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου και γιατί αποδεχτήκαμε για εγγυήτρια της ασφάλειάς μας την αιμοβόρα Τουρκία.
Η Τουρκία αποδεικνύεται ο μεγάλος εχθρός του Ελληνισμού. Το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί υπογράψαμε τις απεχθείς Συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου και γιατί αποδεχτήκαμε για εγγυήτρια της ασφάλειάς μας την αιμοβόρα Τουρκία.
Ποιος δέχεται για εγγυητή του τον εχθρό του; Μετά τον ηρωικό Αγώνα της ΕΟΚΑ εναντίον των Άγγλων αποικιοκρατών, δυστυχώς άρχισαν οι προστριβές μεταξύ ενωτικών και μακαριακών. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο Μακάριος με τις δηλώσεις του στη Βαρβάρα Κασλ αποδέχτηκε την Ανεξαρτησία αντί της Ενώσεως.

Και τότε έγιναν τα επεισόδια της Κοφίνου, όπου οι Τουρκοκύπριοι απέκοψαν τον δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού εμποδίζοντας τη διέλευση των Ελληνοκυπρίων. Τότε χτύπησε τους Τουρκοκύπριους τρομοκράτες ο Γρίβας και βρήκε αφορμή η Τουρκία να απειλήσει για επέμβαση.

Οι Εγγλέζοι επιχαίρουν για τη στάση της Τουρκίας, υποδαύλισαν το μίσος των Τούρκων για την Κυπριακή Δημοκρατία. Και η Αμερική, η προστάτιδα της Τουρκίας, απαίτησε να φύγει η Ελληνική Μεραρχία από την Κύπρο, πράγμα που έγινε. Εν τω μεταξύ άρχισε ο ακήρυχτος πόλεμος μακαριακών και ενωτικών. Μα συνέβησαν κι άλλα πολλά.

Καταρρίπτεται το ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Φλωράκη κι ακόμη άλλους τέσσερις αξιωματικούς. Μα πώς κατέπεσε το ελικόπτερο του αρχηγού Φλωράκη; Ίσως με πύραυλο που έριξαν οι Άγγλοι, γνωρίζοντας την επίσκεψη Φλωράκη στην Πάφο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στους τρεις ηρωικούς αξιωματικούς του ελληνικού στόλου που χτυπήθηκε το ελικόπτερό τους στα Ίμια όταν εκτελούσαν στρατιωτική αποστολή κοντά στα Ίμια.

Ας μην ξεχνούμε και τις δολοφονίες των ενωτικών Παντελή Νούρου και άλλων και μάλιστα η μητέρα του εκτελεσθέντος Μιχαλάκη Παντελίδη κλείστηκε στο Ψυχιατρείο γιατί αναζητούσε τον γιο της που είχε δολοφονηθεί. Ήταν τότε που στην Ελλάδα η προδοτική Χούντα αιματοκύλησε το Πολυτεχνείο. Τότε ήταν που δολοφονήθηκε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Γιωρκάτζης, αφού τον κατέβασαν από το αεροπλάνο. Δολοφονήθηκε μια νύκτα από δολοφόνους, μεταξύ των οποίων ο Πουλίτσας, υπασπιστής του Μακαρίου. Το 1974 άρχισε η βάρβαρη εισβολή της Τουρκίας με Πρωθυπουργό της Τουρκίας τον Ετζεβίτ.

Και η Χούντα διευκόλυνε την Τουρκία στην εισβολή και ο τότε αρχηγός του Ναυτικού, ο προδότης Αραπάκης, αντί να κτυπήσει τους Τούρκους επιδρομείς, διέταξε τα υποβρύχια να επιστρέψουν στον Ναύσταθμό τους. Έτσι οι Τούρκοι, αυτοί οι άκαπνοι, όπως ομολόγησε ο Ετζεβίτ, πέρασαν στην Κύπρο σαν καρκίνος της έρμης μας χώρας. Και έκτοτε η Κύπρος ζει υπό κατοχή με τους Άγγλους και τους φιλότουρκους Αμερικανούς. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κίσινγκερ ήταν επικεφαλής στην κυβέρνηση της Αμερικής. Τα λάθη των κυπριακών κυβερνήσεων, που είναι δυσβάσταχτα, έφεραν και το κούρεμα της κυπριακής οικονομίας.


ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
Συγγραφέας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις