"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ο Πρόεδρος έλεγε "Όχι" στις ιδιωτικοποιήσεις...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJz4tOAFq3ttyXo_dY8zhwS440udNHtcJ_sx-ap3w9gG0BqyWg11gEN2otPFJS7FvrqE0p01tLxug3gX4CoNUoyCq0PjPanCvmD4f1kzHWSlp-PYN1SUSAFh5W6Mpnoxbc3LetnS9qnEM/s1600/idiotikopiisis.jpgΤο 24H φέρνει στο φως το έγγραφο που έστειλε ο Νίκος Αναστασιάδης στους εργαζομένους των Ημικρατικών παραμονές των Προεδρικών Εκλογών.

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο έγγραφο, τονίζει ξεκάθαρα ότι είναι ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και μάλιστα είναι συμφωνημένη απόφαση με το ΔΗΚΟ. Παράλληλα αναφέρει, ότι θα
αναζητήσει άλλους τρόπους εξεύρεσης οικονομικών πόρων σε περίπτωση που το χρέος είναι μη βιώσιμο.

Το κείμενο αναφέρει:

''Φίλες και φίλοι,
Επειδή διαπιστώνουμε ότι κάποιοι υποψήφιοι και τα επιτελεία τους επιχειρούν να ψαρέψουν σε θολά νερά, επιθυμούμε να σας απευθύνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά τις θέσεις μας για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Είναι γνωστό ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την τρόικα να εξεταστεί θέμα ιδιωτικοποίησης των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών σε περίπτωση που το δημόσιο χρέος καταστεί μη βιώσιμο.

Αντί οι κυβερνώντες, το ΑΚΕΛ και ο υποψήφιός του να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν για το σφάλμα τους επιχειρούν να δαιμονοποιήσουν την υποψηφιότητά μας στα μάτια των υπαλλήλων των ημικρατικών οργανισμών, ισχυριζόμενοι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης προωθεί την ιδιωτικοποίηση ημικρατικών οργανισμών.  Αυτή τους την προσπάθεια συνεπικουρεί και ο Γ. Λιλλήκας.

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και καταγράφεται με απόλυτη σαφήνεια στο πλαίσιο συμφωνίας των κομμάτων ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ που αποτελεί την πολιτική βάση της δικής μας υποψηφιότητας. Ότι δηλαδή τασσόμαστε ξεκάθαρα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών (Cyta, ΑΗΚ, Αρχή Λιμένων).

Επειδή η απερχόμενη κυβέρνηση διέπραξε το σοβαρό σφάλμα να αποδεχθεί το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης ημικρατικών οργανισμών, εμείς, όπως επανειλημμένα έχουμε διακηρύξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να εξεύρουμε άλλες πηγές χρηματοδότησης του δημοσίου χρέους και άλλους τρόπους που θα το καταστήσουν βιώσιμο, ώστε να αποτρέψουμε την ενεργοποίηση της πρόνοιας για ιδιωτικοποιήσεις, που περιελήφθηκε στο μνημόνιο συναντήληψης το οποίο συνομολόγησε η κυβέρνηση Χριστόφια με την τρόικα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η δέσμευση μας.

Νίκος Αναστασιάδης

Πρόεδρος ΔΗΣΥ
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας''

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις