"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οργονίτες, Μετάξι, Voladores και το Μεγάλο Φαγοπότι

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR29n6YDIqViAx6FlJdLcpBZEfskdLqbJynp4Vg33Kj57i2cmjd:1.bp.blogspot.com/-ahjqKTkgF70/Ur20Al09g6I/AAAAAAAAbDI/IOFQl2FHqGs/s1600/orgonites.jpgΟι σωστοί οργονίτες είναι ένα μεγάλο θέμα από πλευράς ατομικής ενεργειακής προστασίας. Θα καταδυθούμε και θ’ αναδυθούμε σε αυτό το σύντομο άρθρο στα μυστήρια των πολλαπλών διαστάσεων και των άλλων όντων, έτσι για να πάρετε μια γεύση όσοι δεν γνωρίζετε. Για όσους
ξέρουν τα γράφω πιο κρυπτικά, αν και οι περιγραφές στο orgonodrome.gr είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΕΣ για όσους διαθέτουν την ικανότητα να ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι ο βασικός οργονίτης είναι το ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ. Εάν έχετε έναν μόνο οργονίτη τότε αυτός επιβάλλεται να είναι το μενταγιόν PendantsOrgonOdrome. Χρειάζεται να το φοράτε όλη την ημέρα, αν θέλετε να κάνει δουλειά. Το βράδυ αν δεν μπορείτε να το φοράτε γιατί τυχόν σας ενοχλεί, το βάζετε κάτω από το μαξιλάρι με την κεραία προς το πάτωμα.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι, γιατί πρέπει να φοράμε το μενταγιόν οργονίτη; Γιατί το μενταγιόν, όταν  φοριέται σωστά, βρίσκεται επί του κεντρικού μεσημβρινού κοντά στον θύμο αδένα. Ο θύμος αδένας είναι αυτός που δημιουργεί το ανοσοποιητικό στο παιδί. Μετά την κάλυψη του στα 8 περίπου χρόνια με λίπος οπότε αρχίζει η σταδιακή ωρίμανση των γεννητικών αδένων, αναλαμβάνει τον ρόλο κατά κάποιο τρόπο, του Αιθερικού ανοσοποιητικού. Άρα …
Ιδανικό είναι το μενταγιόν να συμπληρωθεί από ένα mini-MWO που το φοράτε πάντα στην αριστερή τσέπη, χωρίς να υπάρχουν μαζί κλειδιά η άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Γιατί πάντα αριστερά; Επειδή ο  θάνατος, σας παραμονεύει πάντα από αριστερά και είναι πάντοτε ο καλύτερος φίλος ενός ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Περίεργη δήλωση για ανθρώπους που το μυαλό τους είναι κολλημένο στα ευρώ, το σεξ και το φαγητό. Δηλαδή για το 95% των ανθρώπων. Αλλά δεν απευθύνομαι σε αυτούς, κανένα μου άρθρο δεν απευθύνεται σε αυτούς και από τα παπαγαλίζοντα σχόλια τους, απλά επιβεβαιώνουν την ανοησία τους. Αλλά ας πάμε παρακάτω.

Τα παιχνίδια στο μυαλό: Έχω γράψει στο facebook και στο  terrapapers.com μαζί με τους συνεργάτες μου σε διάφορα άρθρα για τον ρόλο του ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ. Το καθαρό μετάξι είναι χρώματος ιβουάρ και δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία. Το καλύτερο είναι αυτό που προορίζεται για σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Το αγοράζετε ώστε να φτιάξετε μια μπαντάνα ή το πολύ για να καλύψετε εσωτερικά το τζόκευ σας, όταν βγαίνετε για βόλτα η καφέ. Κάντε το πείραμα με την μπαντάνα. Θα πάθετε ΣΟΚ. Ναι είναι μια απλή τεχνική ΣΟΚ, πολύ ευχάριστη αν και τρομακτική.

Θα διαπιστώσετε ότι ξαφνικά στο μυαλό σας έχετε, μόνο το 10% των σκέψεων που έχετε καθημερινά, είτε δουλεύετε είτε απολαμβάνετε το καφεδάκι σας.  Σταματά η παράνοια των 100.000 στροφών το λεπτό στο μυαλό σας. Όλα παίρνουν την φυσιολογική τους διάσταση και η χαβούζα των συναισθημάτων εξαφανίζεται. Το συναίσθημα είναι προϊόν της σκέψεως (συν-αίσθημα) και τα δύο μαζί δημιουργούνται από λέξεις, πού όλα μαζί συντηρούν τον κόσμο του ΕΓΩ. Εδώ να συμπληρώσω πως η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, αλλά ΑΙΣΘΗΜΑ. Υπάρχει χωρίς σκέψεις, λέξεις, συν-αισθήματα και όχι μόνο η αγάπη, μα όλα τα αισθήματα.

Το ΕΓΩ και η συνήρηση του, καταναλώνουν ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, δικής σας ενέργειας. Γι αυτό και αποκαλείται Λερναιοκέφαλο τέρας γιατί όπως το εν λόγω τέρας, μια σκέψη κόβεις, χίλιες αντίστοιχες εμφανίζονται. Μέχρι …

Ασχέτως τι σας λέει καθημερινά το χαζοκούτι, οι ψυχολόγοι, οι παπάδες και οι πολιτικοί,  αφού το 90% (περίπου) των σκέψεων δεν είναι δικές σας, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ; Τώρα μάθετε κάτι σημαντικό. Υπάρχει μια λειτουργία στον άνθρωπο που είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Δηλαδή δεν μπορείτε να  ξεκατουρήσετε να ξεαναπνεύσετε κλπ. Αντιστρεπτή είναι η λειτουργία της σκέψεως. Σκέπτεστε, Μιλάτε και Νοιώθετε. Εάν σας βάλουν σε ένα δωμάτιο που είναι το αντίστροφο του ανηχοικού (απορροφά κάθε θόρυβο και μόνο τέτοια σας δείχνει σε ταινίες το Χόλυγουντ) όπου ανακλώνται πλήρως όλοι οι ήχοι, θα κοντέψετε να κουφαθείτε από την … αναπνοή σας. Μάλιστα η ένταση της βρίσκεται στο κατώφλι του πόνου για το ανθρώπινο αυτί. Τότε εκτός από την αναπνοή σας που θα νομίζετε ότι αναπνέει ολόκληρο το σύμπαν σαν σπηλιά, ΘΑ Ακούσετε και κάτι άλλο! Τις σκέψεις σας! Σε κάθε σκέψη που κάνετε πάλλονται ανεπαίσθητα οι φωνητικές σας χορδές για αυτό λοιπόν ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Αυτή η λειτουργία όμως είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Υπάρχουν από παλιά, όντα στον πλανήτη γη, με ξένο προς το ανθρώπινο DNA. Είναι οι ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν στο ανθρώπινο μυαλό σκέψεις (αυτόματα και ανάλογα με τον χαρακτήρα σας) και μάλιστα σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους ο καθένας τους. Το κάνουν επιδρώντας βιοενεργειακά στις φωνητικές σας χορδές αντίστροφα. Ουσιαστικά ο καθένας τους έχει χρεωμένους, με 108 όπως λέγαμε οι παλιές σειρές στον στρατό. Βέβαια στην πλέμπα το κάνουν με εξελιγμένα για τα ανθρώπινα στάνταρντ μηχανήματα Ραδιονικής. Όσοι έχουν εμπειρία από τους καλόγερους στο Άγιο Όρος θα ξέρουν ότι το φαινόμενο το ονομάζουν ΛΟΓΙΣΜΟ που τους «βάζουν» τα δαιμόνια.
Εταιρείες διάφορες, και … παιχνιδάκια διάφορα: Όσοι ανήκετε σε εταιρίες και έχετε εμπειρία, ξέρετε τι «παιχνιδάκια παίζονται». Φυσικά δεν θα το αναλύσω εδώ, όμως αυτήν την εποχή (τέλος δηλαδή αυτής της εποχής) τα «παιχνιδάκια» μαίνονται. Είναι εκπληκτικό το πώς εκμηδενίζονται με ένα silverbulletorgonodrome και ένα silverblowMWO, στην αριστερή τσέπη ή στην τσάντα σας.

Επίσης φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε την σημασία του Γεωπαθητικού Στρες. Μέσα από το γεωπαθητικό στρες περνάει πανεύκολα η σάρα και η μάρα για κατευθυνόμενα «χάδια». Έτσι βάλτε κάτω από τα κρεβάτια σας και τους καναπέδες σας μια μικρή πυραμίδα orgonodrome ή το DrinkChargerMWO και κάτω από το μαξιλάρι σας ένα miniMWO, Στο familyroom ή στο κυρίως σαλόνι ένα MWOorgonOdrome και δύο μικρές πυραμίδες εάν οι χώροι είναι μεγάλοι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Πυραμίδα MWOSHELLorgonOdrome εάν γνωρίζετε πως χρησιμοποιούνται οι γωνίες μιας πυραμίδος με τις αναλογίες του Χέοπος.

Η συνέργεια όλων αυτών δημιουργεί μια παραδεισένια και καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στο γραφείο. Κάτι άλλο ενδιαφέρον είναι ότι σε ένα τέτοιο χώρο καθαρό ενεργειακά όπως τον περιγράφω οι φίλοι σας η οι συνεργάτες σας δεν μπορούν να σας πουν ψέματα (εάν έχουν την πρόθεση) μετά την πάροδο ενός τετάρτου ή το πολύ μισής ώρας. Επίσης οι έντονα αρνητικοί βιοενεργειακά άνθρωποι θα βρουν δικαιολογία να αναχωρήσουν εντός πέντε λεπτών. Άλλωστε αυτούς δεν τους θέλετε, έτσι και αλλιώς …υποθέτω !

Voladores, Γνωστικοί και … κοτόπουλα: Εδώ τα πιάσαμε τα λεφτά μας κι αν νομίζετε ότι αυτό δεν σας αφορά, έχετε πέσει στην πιο οικτρή πλάνη της ζωή σας. Όταν φροντίζουν οι σκέψεις να γυρίζουν με 100.000 στροφές το λεπτό μες το κεφάλι σας, λες και είναι η φτερωτή του turbo στο αυτοκίνητο σας και τα onenightstand πάνε σύννεφο, τότε «Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες…»

    Κάρλος Καστανέντα Ο Αετός, Ο Μάγος, Οι Τσακμούλ και Οι Βολαδόρες:

    > Για τους μάγους ο άνεμος της ελευθερίας θεωρείται ισοδύναμο της απώθησης των βολαδόρες,
    δηλαδή των οντοτήτων που κατατρώγουν τη συνείδησή μας
    και δεν την αφήνουν να αναπτυχθεί πλήρως.

    > Αν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά και να είστε διαφορετικές,
    πρέπει να αποκρούσετε τους βολαδόρες.

    Αν δεν γίνει αυτό, ξεχάστε την αλλαγή, το μόνο που θα κάνετε σε όλη σας τη ζωή,
    θα είναι το να μιλάτε για το πόσο υπέροχες είστε.

    > Η περιγραφή των μάγων είναι  η ύστατη Νέμεση  για μας τους ανθρώπους,
    δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή.

    > Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό.

    > Υπάρχει ένα μωσαϊκό από τυρκουάζ, που βρίσκεται στο Τσιτσέν Ιτζά,
    εκεί βλέπουμε τους βολαδόρες, τις μαύρες, αρπακτικές σκιές
    που μας κρατούν ζωντανούς μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία.
    LosVoladoresCarlosCastanedas

Το παραπάνω κείμενο τα λέει όλα επιγραμματικά. Όσοι έχετε ευαισθησία, αρκετή από την ενέργεια της ζωής και καλή περιφερειακή όραση θα βλέπετε τις μακριές μαύρες σκιές που περνάνε στα άκρα του οπτικού σας πεδίου. Όσοι είναι ακόμη πιο ευαίσθητοι και πιο καθαροί ενεργειακά, βλέπετε τις μωβ η μπλε σφαίρες να κάνουν βόλτες κινούμενες ταχύτατα. Οι Τολτέκοι λέγανε ότι έχουμε την συνείδηση της πατούσας μας. Πολύ σωστά, αυτό ήταν το μόνο κομμάτι της επίγνωσης μας που δεν μπορούσαν να φάνε οι Voladores γιατί τότε οι άνθρωποι πατάγανε στο χώμα και Γειώνονταν, σήμερα οι πεϊπερολόγοι μας λένε ό,τι «ανακάλυψαν» πόσο καλό είναι να γειωνόμαστε. Τώρα πατάμε στους τσιμεντένιους ορόφους, πάνω σε δωδεκάποντα οι γυναίκες, σε πλαστικές σόλες οι άντρες και στα πατώματα των αυτοκινήτων. Οπότε το συμπέρασμα είναι αυτονόητο.

Τα ίδια περίπου λέγανε οι ΠΡΟ-Χριστιανικοί (επιμένω σε αυτό) ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ. Ο δημιουργός της δημιουργίας που βρισκόμαστε  (καμιά σχέση με την έννοια του θεού και δημιουργία δεν είναι μόνο η γη και η γειτονιά σας … ) με την ενεργειακή μορφή του αετού κατά DonJuan και Castaneda τρέφεται από την επίγνωση σας την στιγμή του θανάτου σας.

Αντιλαμβάνεστε έστω και τώρα ότι όλοι οι –ισμοί σας και οι θεωρίες σας είναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ και άνευ αξίας; Αποφασίστε λοιπόν αν θα αποκρούσετε τους Voladores, η θ’ αφήσετε να σας στραγγίσουν την ενέργεια της ζωής σας μέχρι ρανίδας.

Το Μεγάλο Φαγοπότι: Πολύ απλά αν δεν θέλετε να είστε μέρος του Μπουφέ των 7 δισεκατομμυρίων, μπορείτε να κρατήσετε το 90% της ενέργεια σας για σας όσο ζείτε με τους εξής απλούς τρόπους, Απλοί στην έκφραση αλλά και στην δράση.

1 > Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας! Η ανακεφαλαίωση της ζωής, εξαφανίζει το ενεργοβόρο εγώ, τροφοδοτεί τον αετό με συνείδηση, εν ζωή κι όχι μετά θάνατον, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμη ενέργεια για χρήση πολεμική.

2 > Οργονίτες ! μόνο δικές σας κατασκευές, ή του orgonodrome, με τον σωστό τρόπο και φυσικά τα μενταγιόν. Ώστε να σας δώσει χρόνο να γίνετε πολεμιστές και πολεμίστριες κατά DonJuan και Castaneda ώστε να συνεχίσετε την πραγματικά άπειρη και υπερβολικά ενδιαφέρουσα συνειδησιακή ζωή επ άπειρον! Αλλά και να απολαύσετε την υλική.

3 > Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει: Προσέχετε τι τρώτε και δεν εννοώ μονάχα το φαγητό αλλά και τις σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα.

Μην ξεχνάτε ότι:  «Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό.» αν διαφωνείτε έχει καλώς. Μπορείτε να περιμένετε τους Έλ, τους Ολύμπιους, τους Ανδρομέδιους, την 51η σπορά του Ζου-Ζου, τους πολιτικούς, την δύναμη του λαού, τον θεό των Ελλήνων και ότι άλλο ξέχασα.

Τότε, δεν σας ευχηθώ καλή αντάμωση, γιατί δεν πρόκειται να συναντηθούμε ποτέ.

Πηγές για μελέτη και αγορά οργονιτών:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις