"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πως να δημιουργήσετε ένα επαγωγικό CB (chembuster) - διαλυτικό αεροψεκασμών με 20 – 30 ευρώ

001Το επαγωγικό CB (ICB – Induction CB) αναπτύχτηκε από τον Virgil Grenier. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ κρυστάλλους μέσα στους σωλήνες, αλλά ένα matrix οργονίτη πλούσιο σε πολύ μικρούς κρυστάλλους καθαρού χαλαζία «chips» στην βάση του. Οι ίδιοι οι σωλήνες πρέπει να είναι μονωμένοι από την βάση του οργονίτη με κολλητική ταινία. Καθώς οι σωλήνες δεν χρειάζεται να φιλοξενούν μεγάλους κρυστάλλους μπορεί να είναι μικρότερης διαμέτρου από την συνηθισμένη των 28 mm.


Επειδή οι σωλήνες είναι μικρότεροι μπορούν να είναι πιο κοντά και να απαιτείται μικρότερη ποσότητα οργονίτη για την βάση του ICB. Χρησιμοποιεί μόνον 2 κιλά οργονίτη και 12 χιλιοστών ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΟΥΣ ή χάλκινους σωλήνες, κάνοντας το, το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ CB στον πλανήτη. Το κόστος κυμαίνεται περίπου στα 20-30 ευρώ! Εξαρτάται από πού θα προμηθευτείτε τα υλικά. Και επίσης εάν θα χρησιμοποιήστε Αλουμινένιους η Χάλκινους σωλήνες. Είναι εξίσου αποτελεσματικό με τα «κανονικά» CB! Καλό θα είναι να κάνετε πρώτα μια ενδελεχή έρευνα της αγοράς πριν αρχίσετε να με ρωτάτε. Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να τις δείτε μεγάλες.

Τι υλικά χρειάζονται: Ένα κυλινδρικό πλαστικό κουβαδάκι με 15 εκατοστά διάμετρο και 12 εκατοστά ύψος.

Αρκετά ρινίσματα αλουμινίου για να το γεμίσετε.

Περίπου 250 γραμμάρια σπασμένα κομματάκια χαλαζία. Ο πιο εύκολος τρόπος να τα προμηθευτείτε είναι τα κολιέ καθαρού χαλαζία με κομματάκια μήκους ενός – δύο περίπου εκατοστού. Σε καταστήματα χονδρικής τα βρίσκετε με 3-5 ευρώ. Συνήθως δύο κολιέ αρκούν. Μετά τον λόγο έχει το σφυρί σας. Προσοχή στα μάτια σας, φορέστε τα ειδικά γυαλιά.

Δύο κιλά πολυεστέρα με καταλύτη. Κόστος 2,5 – 3 ευρώ το κιλό.

Έξι σωλήνες των ΔΥΟ μέτρων των 12 χιλιοστών Αλουμινένιους με κόστος 1 ευρώ το μέτρο περίπου η Χάλκινους με κόστος 2 ευρώ. Οι τιμές φυσικά ποικίλουν.

Ένα μικρό κομμάτι κόντρα πλακέ για τον κάτω αποστάτη η κάτι πιο αδιάβροχο για τον επάνω αποστάτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο λάστιχο.

Χαρτοταινία και κολλητική ταινία καλής ποιότητος (πιο χοντρή).

Σπρέι σιλικόνης για καλούπια, με το οποίο καλύπτεται το εσωτερικό του κουβά.

002  003
004  005
006  007
008  009
010  011

Πως συναρμολογούμε

Πάρτε το πλαστικό κουβαδάκι.

Σημαδέψτε το κόντρα πλακέ για τον κάτω αποστάτη όπως φαίνεται στο σχέδιο.
Ο αποστάτης πρέπει να κάθεται άνετα στο πάτο του κουβά και οι τρύπες πρέπει αν ρυθμιστούν έτσι που να αφήνουν ένα εκατοστό μεταξύ των σωλήνων και του τοιχώματος του κουβά.

Κατόπιν προετοιμάστε τους έξι σωλήνες

Σφραγίστε καλά την άκρη του σωλήνα με χαρτοταινία ώστε η ρητίνη να μην περάσει μέσα όταν πολυμερίζεται η ρητίνη του οργονίτη.

Μονώστε τα ακριανά 15 εκατοστά των σωλήνων στο σημείο που έχουν την χαρτοταινία.

Συναρμολογήστε τους σωλήνες στον κάτω αποστάτη.

Φτιάξτε ένα εκατοστό οργονίτη στο πάτο από το κουβαδάκι.

Όταν στεγνώσει και πήξει, βάλτε τις συναρμολογημένες σωλήνες με τους αποστάτες στο μέσον του κουβά.

Σταθεροποιήστε την κατασκευή δένοντας την στην ράχη μιας καρέκλας και ρυθμίστε την καθετότητα με ένα νήμα στάθμης.

Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε το υπόλοιπο μίγμα του οργονίτη στον κουβά.

Γεμίστε τον κουβά με τα μεταλλικά ρινίσματα, τα θραύσματα των κρυστάλλων του χαλαζία και τον πολυεστέρα με τον καταλύτη.

Όταν η ρητίνη «πήξει», αφαιρέστε τον κουβά και το ICB είναι λειτουργικό.
Καλή Επιτυχία και η οργόνη μεθ’ ημών

013  014
015  001




Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 13 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και βιολογικούς παράγοντες όπως (παθογενές μυκόπλασμα , morgellons, smartsdust και άλλα) και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing (η NASA παραδέχτηκε την ύπαρξη τους πριν δύο χρόνια) και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρύτητος. Τότε φτιάξτε ενα CB (ChemBuster). Έχει ακτίνα δράσεως 20 χλμ. και ένα CB ανά νομό, είναι το ελάχιστο. Με τρία σε τρίγωνο -ανά νομό- έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Η πρωτεύουσα του νομού να περικλείεται στο τρίγωνο. Χρειάζεται να ακουμπά σε χώμα. Επίσης το στηρίζετε με τρία σχοινάκια από κάπου για να μην πέσει από τον αέρα. Το μόνο που απαιτείται είναι πολύ κέφι, μεράκι και λίγα εργαλεία. Όσο για το κόστος στοιχίζει όσο ένα καλό γεύμα έξι- οκτώ ατόμων σε καλό εστιατόριο. (c) Το άρθρο αυτό αποτελεί επαναδημοσίευση από την σελίδα μου στο facebook και από παλαιό άρθρο στην miastala.com. 


…Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω. Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται; Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό που αφήνουν πίσω τι είναι; Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Τρομάρα τους.


Μετάνθρωπος : Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μετεξελικτικό στάδιο (δηλ. σε επόμενο επίπεδο πολυπλοκότητας), (χα τρις) μας μεταλλάσουν σε μυρμήγκια, ή σε κάτι πέρα από κάθε φαντασία. …κι εγώ ο πτωχός που νόμιζα ότι θα γλυτώναμε, γιατί θα μας ανέβαζαν στην 6ηδιάσταση -πηδώντας τις ενδιάμεσες- οι Έψιλον, οι Ελ, οι Πλειάδιοι, οι Ανδομέδιοι, κάποιοι τέλος πάντων, έστω και ο ΖΟΥΠΥ, μπα δεν το βλέπω και πολύ απογοητεύομαι. Αστειάκια … αλλά το θέμα με αυτά που κάνουν, δεν έχει καθόλου πλάκα και μην με ρωτήσετε ΠΟΙΟΙ τα κάνουν αυτά; Να υποθέσω πως όταν διαβάζετε, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι στο καλό διαβάζετε! Η ανάλυση του gel που πέφτει πολλές φορές κάτω από το ψέκασμα, ειδικότερα στην Αμερική μας δίνει αρκετά στοιχεία. Έτσι όταν ο πολύ-τυφώνας χτύπησε το Joplin, Missouri στις 22 Μαίου 2011, οι κάτοικοι κόλλησαν μια μυκητιασική λοίμωξη ονόματι Μουκορμύκωση. Βρέθηκαν νανο-ίνες, κρύσταλλοι, ερυθρά αιμοσφαίρια, κύτταρα και ημιαγωγοί RFID !!!


Ανάμεσα στους επιστήμονες του 19ου αιώνα που υπεράσπιζαν τη θεωρία του Αιθέρα ήταν ο Никола Тесла, (Νίκολα Τέσλα), ο εφευρέτης του Εναλλασσόμενου Ρεύματος, που έφερε επανάσταση στην ηλεκτρομηχανική, καθώς και πάνω από 700 πρωτοποριακές ευρεσιτεχνίες. Ο Tesla θεωρούσε πως, «Ένας ασύρματος πομπός δεν παράγει ερτζιανά κύματα, τα οποία είναι ένας μύθος, αλλά ηχητικά κύματα στον αιθέρα, που συμπεριφέρονται με κάθε τρόπο σαν αυτά στον αέρα, εκτός από το ότι, λόγω της μεγάλης ελαστικής δυνάμεως και εξαιρετικά μικρής πυκνότητας του μέσου, η ταχύτητα τους είναι αυτή του φωτός».


Στo orgonodrome.gr ο  Ιων Μαγγος, με σειρά άρθρων θα σας δείξει με απλά και κατανοητά βήματα πως να φτιάξετε λειτουργικούς οργονίτες, για το σπίτι, το γραφείο, και φυσικά για gifting σε άσχημα ενεργειακούς χώρους. Πάμε λοιπόν και ότι θέλετε ρωτήστε στα σχόλια σας.

Το μέρος : Οπουδήποτε έχετε καλό εξαερισμό, στην βεράντα η την κουζίνα σας.
Τα εργαλεία : Γάντια λάτεξ, μάσκα, χοντρές σακούλες σκουπιδιών, βαζελίνη η παρκετίνη, η σπρέι σιλικόνης, ένα παλιό κουτάλι, πλαστικό δοχείο με μετρήσεις, χαρτί κουζίνας, νερό.



Όχι αυτά τα κατασκευάσματα που βλέπουμε στις εικόνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. Όταν κάποιος  παίρνει κρυστάλλους και τους καλύπτει με πολυεστέρα,σαν αποτέλεσμα δεν έχει οργονίτη αλλά κρυστάλλους ανακατεμένους με πολυεστέρα και μόνο.  Τώρα, γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν, αφού δεν τα φτιάχνουν συνειδητά αλλά …οι καταλήψεις τους έχουν τον έλεγχο !!! Τι να κάνουμε, πως να προστατευθούμε από τους τσαρλατάνους που κατακλύζουν το σύμπαν; Μα με τους γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους. Όπως οι τσαρλατάνοι κάνουν σωστά την δουλειά τους καταστρέφοντας κάθε τι καλό και διαιωνίζοντας την βλακεία τους, έτσι και οι καλοί άνθρωποι έχουν τρόπους να προστατευθούν από την βλακεία.


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις