"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το πείραμα ενός μικρού κοριτσιού με γλυκοπατάτα που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που σκέφτεσαι για τα φρούτα και λαχανικά που αγοράζεις από την υπεραγορά

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsRaaOa4YC6nSn1hCtHKOKQBLPApXveQ0vmpByZfonE8YttSH2MQ:fyi.uwex.edu/danefoodsystem/files/2012/12/sweet-potatoes.pngΈνα μικρό κορίτσι μπορεί να αντιληφθεί και να πει τα πράγματα που εσύ αγνοείς, πολλές φορές ηθελημένα γι' αυτά που αγοράζεις από τις φρουταρίες και λαχαναγορές. Αυτό το μικρό κορίτσι θα σου δείξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σκέφτεσαι γι' αυτά που επιλέγεις να βάλεις μέσα στον οργανισμό σου.

Σκέψου πως αυτό που θα δεις είναι ένα αποτέλεσμα κάποιων εταιρειών, που δεν έχουν καμία πρόθεση να σκεφτούν την υγεία σου. Σκέφτονται μόνο το κέρδος. 

Μην ξεχνάς πως η φύση έχει προνοήσει για όλους μας, ακόμα και για την επάρκεια του φαγητού μας. Για την ανθρώπινη απληστεία και χρηματολαγνεία δεν έχει κάνει κάτι. Καιρός όμως να κάνουμε κάτι εμείς γι' αυτό, ξεκινώντας από εμάς...!

Παρακολουθήστε αυτό το μάθημα ζωής από ένα μικρό παιδί...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις