"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Henry Kissinger: "Τρομοκράτης είναι αυτός που απορρίπτει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων..."

Τι θα συμβεί αν δεν θέλετε να ενταχθείτε στα Ηνωμένα Έθνη ή να απορρίψετε ένα κεντρικό τραπεζικό σύστημα του κράτους; Τότε εύκολα μπορείτε να οριστείτε ως… τρομοκράτης!


Ένας από τους πιο μακιαβελικούς διπλωμάτες των Ηνωμένων Πολιτειών στην ιστορία, ο Henry Kissinger, αναγνώρισε ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πολεμούν στη Μέση Ανατολή και είναι γνωστοί ως «τρομοκράτες», στην Αμερική δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά μόνο αντιφρονούντες στο διεθνή έλεγχο. Βάση τούτου, πώς νομίζετε ότι θα μεταχειρίζονται τους ελεύθερα σκεπτόμενους Αμερικανούς, οι οποίοι αρνούνται να υποταχθούν στη νέα παγκόσμια τάξη;

Εδώ είναι ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Henry Kissinger στην Κωνσταντινούπολη, της όχι για πολύ ακόμα, Τουρκίας, την 31η  Μαΐου το 2007, ενώ η διάσκεψη της λέσχης Bilderberg βρισκόταν ταυτόχρονα σε εξέλιξη, μόλις λίγα μίλια πιο πέρα.

«Στη Μέση Ανατολή, ζούμε σε ένα διαφορετικό κόσμο. Τα έθνη δεν αντιπροσωπεύουν ιστορικά πρόσωπα με την ίδια έννοια που τα ευρωπαϊκά έθνη το έχουν κάνει. Βεβαίως η Τουρκία το κάνει και το Ιράν, σε μεγάλο βαθμό. Αλλά και στην περιοχή μεταξύ των δύο, τα σύνορα οριοθετήθηκαν από τους νικητές του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, με βάση σε μεγάλο βαθμό, της δύναμης της επιρροή τους. Άρα λοιπόν, οι ταυτότητες των χωρών αυτών, και των συνόρων τους, μπορούν εύκολα να αμφισβητηθούν. "

"Αυτό που στην Αμερική ονομάζουμε τρομοκράτες είναι οι ομάδες ανθρώπων που απορρίπτουν το διεθνές σύστημα, και προσπαθούν να ανασυνταχθούν σε ένα ριζοσπαστικό ισλαμικό είδος φονταμενταλιστών."

Ας μην ξεχνούμε πως ο Kissinger είναι ο θεμελιωτής της ιδέας της νέας τάξης πραγμάτων για μια παγκόσμια διακυβέρνηση και πολέμα γι’ αυτό, τριάντα και πλέον χρόνια.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις