"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Παραμένουν μυστηριώδη τα αίτια θανάτου του Τσάβες

http://3.bp.blogspot.com/-sMBe-xUjKTk/UTnTFcLS7lI/AAAAAAAAEdQ/8d-Vr0byEpI/s1600/hugo_chavez_7ene12.jpgΤην ετοιμότητα να εκτελεστεί η ανίχνευση δηλητηριώδους ουσίας που πιθανώς να υπάρχει στη σωρό του αποθανόντα ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες γνωστοποίησε η ρωσική υπηρεσία Βιολογικών ερευνών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας Βλαντιμήρ Γιούμπα: « Αν υπάρχει κάποιος που διαθέτει τέτοιες

 δυνατότητες οπουδήποτε στον κόσμο, τότε είμαστε εμείς»!

Το σχετικό αίτημα παρόλα αυτά δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί από πλευράς Βενεζουέλας αν και υπήρξαν αναφορές για την πιθανότητα δηλητηρίασης του Τσάβες από μυστικές υπηρεσίες και πολιτικούς του αντιπάλους χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν τεκμηριωθεί.
Όπως είναι γνωστό ο ηγέτης της Βενεζουέλας πέθανε το Μάρτιο σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολλαπλές επεμβάσεις για αφαίρεση καρκίνου στη Κούβα τα τελευταία 2 χρόνια ενώ φήμες αποδίδουν την ασθένεια του σε –όχι φυσικά αίτια-. 
Οι αρχές της χώρας είχαν ανακοινώσει ότι σκόπευαν να ξεκινήσουν τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο Τσάβες όντως υπέστη θύμα δηλητηρίασης ενώ η αντιπολίτευση θεωρεί ότι το όλο θέμα δημιουργείται προκειμένου να αποσπαστεί η κοινή γνώμη από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βενεζουέλα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις