"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε για τον κ. Αναστασιάδη

Με ένα πόρισμα αστραπή και ταχύτητα που σπανίως συναντά κανείς, οι κυπριακές αρχές έκριναν ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του υποψηφίου προέδρου για την κυπριακή Δημοκρατία, Νίκου Αναστασιάδη είναι καθόλα νόμιμες.
Συγκεκριμένα η Νομική Υπηρεσία, που μελέτησε την έρευνα που διενήργησε η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟ.Κ.Α.Σ) έκρινε ότι δεν προκύπτουν υποψίες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για τον κ. Αναστασιάδη και το δικηγορικό του γραφείο.
Μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τις 10 ημέρες και δίχως καν να έχει κληθεί να

 καταθέσει ως μάρτυρας κανείς από το HOT DOC. Η όλη εξέταση από την πλευρά της ΜΟΚΑΣ στάθηκε σε μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία και την αποστολή στοιχείων μέσω Φαξ.
Παρόλα αυτά, οι ανακριτές έκριναν ότι οι συναλλαγές του κ. Αναστασιάδη ήταν νόμιμες, ότι δεν υπήρξε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς επίσης και ότι οι συναλλαγές είχαν φορολογηθεί κανονικά και ότι καλύπτονται από το πόθεν έσχες του κ. Αναστασιάδη.
Και όλα αυτά μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία αναφορά, από τις αρμόδιες αρχές για τις χορηγίες χιλιάδων ευρώ, τις οποίες λάμβανε ο κ. Αναστασιάδης και το δικηγορικό του γραφείο, από την τράπεζα Κύπρου. Παρά το γεγονός ότι το επιβεβαιώνει και η ίδια η Τράπεζα με επίσημο έγγραφο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις