"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΩΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!

( κλεμμένη από την κουζίνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης )
Εάν είστε νεοταξιτές βάρβαροι, σκοτεινοί ηγέτες ή αδηφάγα τέρατα της εξουσίας και θέλετε να το παίζετε Θεοί ακόμη και εναντίον στο ίδιο το Θείο, η παρακάτω συνταγή θα σας φανεί χρήσιμη ώστε να φτιάχνετε σεισμούς ανάλογα με την καταστροφή που θα διασπείρετε και τους αθώους που θα δολοφονήσετε ώστε να εξυπηρετηθούν τα δικά μας συμφέροντα..
Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα τεχνητό σεισμό είναι λίγη έκταση γης για να 

φυτευτεί το δάσος από τις κεραίες, ώστε να φτιαχτεί το HAARP και λίγα εκατομμύρια τόνους οξειδίων βαρέων μετάλλων, κατά προτίμηση βάριο ή αλουμίνιο. Φυσικά θα χρειαστείτε και αεροπλάνα - τάνκερ για να μπορείτε να διασπείρετε την χημική σούπα πάνω από τον στόχο και τεράστια ποσά ενέργειας για την ενεργοποίηση του συστήματος.
Μην φοβηθείτε την αντίδραση του κόσμου για το απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει αντίδραση. Έχουμε φροντίσει γι΄αυτό. Ανύπαρκτη πληροφόρηση και μαύρη προπαγάνδα. Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους γι΄αυτό...
Ούτε για τα ίχνη των chemtrails να μην φοβάστε ότι θα τα προσέξουν για τον απλούστατο λόγο ότι φροντίσαμε ο άνθρωπος να μην βλέπει πλέον ψηλά ... 
Μόνο προσέξτε αυτούς τους λίγους, που μπορούν και κοιτάζουν ακόμη ψηλά, γιατί είναι επικίνδυνοι. Είναι ιοί μέσα στο Σύστημα και πρέπει να τους θέσουμε σε καραντίνα. Ήδη γνωρίζουν ... Αν τους αφήσουμε να εξαπλωθούν τότε το Σύστημα θα κινδυνεύει με κατάρρευση ...
ΤΟ HAARP ΩΣ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΟΠΛΟ
Μία δυνατότητα του HAARP είναι η πρόκληση σεισμών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με την σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση του σημείου μέσω ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, που έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με τη μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας.
CHEMTRAILS – ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 
Καταρχάς να αναφέρουμε ότι οι ουσίες των αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων ( οξείδια ) όπως βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο ή σκόνη χαλαζία. Τα νέφη που δημιουργούνται είναι άσπρα, λεπτά και επίπεδα που στο τέλος καταλήγουν να είναι στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένων φορτίων, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα και συμπεριφορά παρόμοια με την ιονόσφαιρα.
Στο ηλεκτρισμένο στρώμα στέλνεται ενέργεια, προερχόμενη από την εκπομπή μικροκυμάτων από τις κεραίες του HAARP, και δημιουργείται με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά ( κλειστά ) μεταβαλλόμενα ρεύματα. 
Ένα κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα, το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που στάλθηκε από το HAARP και δημιούργησε το φαινόμενο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και προς το έδαφος. Αν θέλουν τη δημιουργία σεισμού το μικροκύμα θα σταλθεί σε κάποιο σεισμικό ρήγμα
Επίθεση από μικροκύματα HAARP, τα οποία ανακλώνται πάνω σε τεχνητά νέφη, δημιουργούμενα μετά από κατ’ επανάληψη αεροψεκασμούς. 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ CHEMTRAILS ΩΣ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
Η χρήση των τεχνητών νεφών, που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς ως ανακλαστικές επιφάνειες για τα μικροκύματα του HAARP προσδίδει σοβαρά πλεονεκτήματα στους χειριστές του υπερόπλου.
Τα πλεονεκτήματα αυτά είναι :

1. Εξαλείφεται η ανάγκη ανάκλασης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στα μεγαλύτερα ύψη της ιονόσφαιρας (60 και πλέον χλμ) όσο αφορά αρκετές εφαρμογές όπου δεν απαιτείται μεγάλη εμβέλεια δράσης, άρα μεγάλο ύψος ανάκλασης.
2. Σε αυτές τις περιπτώσεις η απαιτούμενη ισχύς των κυμάτων μειώνεται σημαντικά και μπορούν τα πρωτογενή κύματα να εκπέμπονται από μικρότερες εγκαταστάσεις σε σχέση με αυτή της Αλάσκας ( π.χ. αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ) ή από κινητούς πομπούς.
3. Δίνεται μεγαλύτερη ευελιξία στους χειριστές του υπερόπλου όσο αφορά το σημείο και τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις εκπομπής των πρωτογενών σημάτων.
4. Αποτρέπεται ο σοβαρός κίνδυνος δημιουργίας ρωγμών στην ιονόσφαιρα από τις συχνά εκπεμπόμενες ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες του συστήματος HAARP
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ( !??) CHEMTRAILS – HAARP ΣΕ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Η μαρτυρία ενοχοποίησης chemtrails – HAARP σε σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα έγινε από τρεις φίλους, το Peter Kapnist και το ζεύγος Vranas και Kara Pietrina και αφορά το σεισμό εντάσεως 5.9 Ρίχτερ, που έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2005 με επίκεντρο κοντά στην Πατμό και στα παράλια της Δυτικής Τουρκίας.
Η μαρτυρία είναι καταγραμμένη από το νησί της Αποκάλυψης, τη Πάτμο, την χρονική περίοδο τη οποία έγινε ο σεισμός.
Χρονολογικά γεγονότα τα οποία παρατήρησαν και κατέγραψαν οι παρατηρητές έχουν ως εξής :
17 Οκτωβρίου 2005 – Δευτέρα : Σεισμός εντάσεως περίπου 6 ρίχτερ ταρακουνά το ανατολικό Αιγαίου στις 05.45 τοπική ώρα. Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται κοντά στη Πάτμο. Σε κοντινό νησί ανακοινώνεται κρούσμα γρίπης των πτηνών σε πουλερικά (το κρούσμα γρίπης των πτηνών αναφέρεται στο εντοπισμό ύποπτων γαλοπούλων στις Οινούσσες του Νομού Χίου [πηγή : Α.Π.Ε 17/10/2005])
20 Οκτωβρίου 2005 – Πέμπτη : Ακόμη ένας σεισμός εντάσεως περίπου 6 ρίχτερ με επίκεντρο το ίδιο με τον σεισμό της Δευτέρας. Η σεισμική δραστηριότητα καταγράφηκε γύρω στα μεσάνυχτα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΖΙΜΟΥΘΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ.
Κόκκινος κύκλος = υπολογισθέν επίκεντρο (για ακτίνα R=30 Km) , κίτρινοι κύκλοι = επίκεντρο σεισμού σύμφωνα με το NOA. Το σφάλμα στο υπολογισθέν επίκεντρο οφείλεται στην σχετική παραλληλία των ανυσμάτων της έντασης του ηλεκτρικού πεδίου που υπολογίστηκαν στους σταθμούς παρατήρησης ATH και PYR.
21 Οκτωβρίου 2005 – Παρασκευή : Την μέρα αυτή οι 3 φίλοι παρατήρησαν, κατέγραψαν και φωτογράφησαν έντονους και πολλαπλούς αεροψεκασμούς πάνω από το επίκεντρο του σεισμού. Οι ασυνήθιστες πτήσεις των αεροπλάνων που πραγματοποιούσαν τους ψεκασμούς ήταν ασταμάτητες, σε σημείο που παρατηρήθηκε ταυτόχρονος ψεκασμός 4-5 αεροπλάνων !! Τα ίχνη από τους αεροψεκασμούς μετατράπηκαν σε εκπληκτικά μεγάλα τεχνητά νέφη. 
Φωτογραφίες από τους αεροψεκασμούς που
πραγματοποιούνταν στις 21/10/2005 πάνω από
το επίκεντρο του σεισμού
(φωτογραφίες από την Kara Pietrina) 
Γύρω στις 18.00 μμ παρατηρήθηκαν και φωτογραφήθηκαν « ιδιαίτερες » γραμμές φωτός ή ακτινών πάνω από την θάλασσα και με κατεύθυνση από την Κύπρο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι την ώρα που φωτογράφιζαν αυτές τις γραμμές, ο ήλιος βρισκόταν πίσω από τον φωτογραφικό φακό. Τι προκάλεσε αυτές τις γραμμές στον ουρανό; Οι 3 παρατηρητές πιστεύουν πως είναι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια εκπεμπόμενη με κατεύθυνση από την Κύπρο.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 
Στο τέλος των καταγεγραμμένων γεγονότων οι παρατηρητές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που παρατηρήθηκε, στάλθηκε από τις εγκαταστάσεις του συστήματος ΗΑΑRP στις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο. 
Οι ψεκασμοί και η παρατηρούμενη ενεργοποίηση του HAARP καταγράφηκαν μία μέρα μετά την σεισμική δραστηριότητα. Σίγουρα αν κατάφθαναν στο νησί λίγες μέρες πριν από το σεισμό οι συνθήκες στους ουρανούς θα ήταν ίδιες (μπορεί και χειρότερες ) 
Είναι περίεργο γιατί «ψεκάστηκε» και «επεξεργάστηκε» από το HAARP το επίκεντρο του σεισμού μία μέρα μετά την σεισμική δραστηριότητα. Μία πιθανή εξήγηση που μπορεί να το δικαιολογήσει αυτό, είναι έλεγχος των μετασεισμών ή γεωτομογραφία κοντά στο επίκεντρο για να γίνουν κάποιες μετρήσεις ή έλεγχος του σεισμικού ρήγματος.
Οι τεράστιες κεραίες Pluto, τύπου ELF, εγκατεστημένες στις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι Λεμεσού, στην Κύπρο 
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 
(1) www.blackraiser.com/HAARP_files  Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει όλη η μαρτυρία καταγεγραμμένη από τους ίδιους τους παρατηρητές

(2) http://www.earthquakeprediction.gr/051017WestTurkey60gr.htm
Οι καταγραφές του σεισμού της 20ης Οκτωμβρίου 2005

(3) ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Γιώργου Σταμκού, Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΣΤ’ έκδοση : Ιούλιος 2004

(4) Chemtrails – Οι ψεκασμοί της ατμόσφαιρας και τα περιβόητα ίχνη τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο .. Άρθρο του Αρίσταρχου, δημοσιευμένο στο περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 147, Δεκέμβριος 2006

(5) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, Δ.Λιακόπουλου, Εκδόσεις Λιακόπουλος, 2004

25 /04 /2007
Κώστας Λάντος
c_landos@hotmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις