"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Το νέο μεγάλο χτύπημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων φέρει τον κωδικό "Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα"!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Είναι φανερό ότι τα τελευταία 25 χρόνια περίπου, ο Χριστιανισμός γενικώς, γνωρίζει μιαν άνευ προηγουμένου πολεμική, που φτάνει ορισμένες φορές ή και ξεπερνάει τη γραφικότητα.

Μια πολεμική, που μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Την ευθύνη την έχει κυρίως η - άθεη και άκρως υλιστική - Δύση, η οποία και κατάφερε, μέσω των μηδενικών προτύπων που προβάλλει ως κουλτούρα και φυσικά του - παταγωδώς αποτυχημένου - Αμερικανικού Ονείρου, να προσηλυτίσει σχεδόν ολόκληρη τη νεολαία στις επιταγές της, δημιουργώντας ως επι το πλείστον, πολίτες δίχως καμιά πνευματική ανησυχία ή επι μέρους μόρφωση και πολιτική και πολιτιστική παιδεία.

Μα θα μου πείτε, ο Χριστιανισμός τι σχέση θα μπορούσε να έχει με την παιδεία γενικώς των δυτικών Αγγλοσαξώνων. Ασφαλώς και έχει, διότι μέσω του Χριστιανισμού κυρίως, είχε επιτευχθεί η αναγκαιότητα της στήριξης της οικογένειας ως το πρώτο ολόνιο για τη διατήρηση της αξιοπρεπούς ανάπτυξης του νέου ανθρώπου. Αλλωστε, ας μη ξεχνάμε πως η οικογένεια στον πουριτανικό αγγλοσαξωνισμό, είχε τεράστια σημασία τόσο στον Μεσαίωνα, όσο και στους νεώτερους χρόνους.



Οι Illuminati και το Νεοταξικό κίνημα της Παγκοσμιοποίησης

Η περίφημη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία και ξεκίνησε σε αποκλειστικό βαθμό απο τη Δύση και τον μονεταρισμό των Εβραίων με αιχμή του δόρατος το κίνημα των Illuminati (Πεφωτισμένων) του Άνταμ Βάισχαουπτ (1776), έθεσε ως πρώτο στόχο της Ιδέας, την αμφισβήτηση πρωτίστως του ρόλου της θρησκείας στην διάπλαση των παίδων και δευτερεύοντος, την ευθεία επίθεση μέσω αυτής της αμφισβήτησης στο ρόλο της ίδιας της οικογένειας, με προσδοκώμενο αποτέλεσμα την πλήρη ρήξη του ανθρώπου από την "καλή" ανησυχία και την Αναζήτηση και την προσήλωση του σε ιδανικά που έχουν ως αρχή τον υλισμό και την κατανάλωση και κατα συνέπεια, την ευκολότερη αποδοχή απο μέρους του μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης απο μια "ελίτ" που ανήκε στα υψηλότερα κλιμάκια της  άρχουσας τάξης. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η λεγόμενη Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία και προσδοκούσε τη μαζική παραγωγή προϊόντων με στόχο έναν άκρατο καταναλωτισμό και μια πειθήνια υποταγή στο "προϊόν" και στον τρόπο ζωής μέσω του "προϊόντος".
Ο Ανταμ Βαισχάουπτ, ιδρυτής του κινήματος των Ιlluminati
Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι στόχοι αυτοί επετεύχθησαν σχεδόν εξ ολοκλήρου και στα τελευταία 20 με 25, ξεκίνησε το τελευταίο στάδιο αυτού του στόχου, η ευθεία αμφισβήτηση του Χριστιανισμού, ιδίως μετά την αποκάλυψη των σχεδίων της Νέας Τάξης από αρκετούς αγγλοσάξονες ή Αμερικανούς συγγραφείς, οι οποίοι απο το 1975 και μετέπειτα (την αρχή έκανε ο συγγραφέας - ερευνητής Τζέιμς Μαθεσον το 1971 με το βιβλίο του "Το Ονομα του Θηρίου", μέσω του οποίου εμπνεύστηκε ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Σέλτσερ το σενάριό του για την ταινία "Η Προφητεία"), επιδόθηκαν σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα αποκαλύψεων των σχεδίων της παγκόσμιας αυτής συνωμοσίας, που στόχο είχε την απόλυτη πνευματική και υλική υποδούλωση του ανθρώπου με απώτερο σκοπό την αποδοχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Το διαφημιστικό της ταινίας "Η Προφητεία" (1975)
Κατά τους Νεοταξίτες, ο Χριστιανισμός ήταν και είναι ο Νο1 στόχος, μιας και αυτός είχε μιλήσει πρώτος για παγκόσμια κυβέρνηση μέσω του προφητικού λόγου του Ιωάννη στην "Αποκάλυψή" του πρίν απο 2.000 περίπου χρόνια. Ο Ισλαμισμός, ως υπο-προιόν των δύο μεγάλων θρησκειών, Χριστιανισμού και Εβραισμού, ήταν και είναι πιο διαχειρίσιμος, μιας και δεν είχε ουσιαστικούς αντίλογους, παρα μόνον έναν άκρατο φανατισμό, που βασιζόταν κυρίως σε εμπρηστικά κηρύγματα κατά του Χριστιανισμού. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν και είναι ο Λόγος του Χριστιανισμού, ο οποίος είχε στέρεες βάσεις, οι οποίες ήσαν θεμελιωμένες μέσα απο την Ηθική που πήγαζε τόσο απο την πατρώα θρησκεία των Ελλήνων, την θρησκεία του Ορφέα και του Ερμή Τρισμέγιστου, όσο και απο τις διδασκαλίες των νεο-πλατωνικών φιλοσόφων, του Αριστοτέλη και του Σωκράτη. Εαν χτυπηθεί ο Χριστιανισμός καίρια, με μελετημένα χτυπήματα και τεθεί υπο αμφισβήτηση, τότε θα έπαυαν και να ισχύουν και οι αλήθειες που απέρρεαν απο τη διδασκαλία του. Αρα και ο αποκαλυπτικός Λόγος του Ιωάννη και των μετέπειτα συνεχιστών του Λόγου του απλώς θα εθεωρείτο "συνωμοσιολογικός" και "εσχατολογικός" που αποσκοπούσε στον αποπροσανατολισμό ευκολόπιστων και χαμηλού επιπέδου ανθρώπων. Απο τη στιγμή όμως που πρίν απ΄ όλα αυτά, είχε χτυπηθεί καίρια η κορωνίδα του κοινωνικού ιστού, η Οικογένεια και η Ηθική, τα υπόλοιπα ήταν απλώς μια διαδικασία που θα οδηγούσε στο ποθητό αποτέλεσμα.
To ερωτικό φιλί που αντάλλαξαν Ιησούς και Μαγδαληνή
στην ταινία "Τελευταίος Πειρασμός"
Η αρχή, στο πιο οργανωμένο σκέλος της προσπάθειας σε μια πιο μαζική έκφραση η οποία και συνδυάστηκε και με τη βοήθεια των ΜΜΕ, έγινε με την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε "Ο Τελευταίος Πειρασμός" η οποία βασιζόταν στο ομότιτλο αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη. Οι λαικές μάζες των Δυτικών, οι οποίοι όχι μόνο δεν γνώριζαν την ύπαρξη του βιβλίου του μεγάλου Ελληνα συγγραφέα αλλά ούτε κάν τον ίδιο τον Καζαντζάκη και τους προβληματισμούς του απέναντι στο "Θείο" γενικότερα, δέχτηκαν με περισσή ευκολία την διαστρέβλωση των μηνυμάτων που απέρρεαν απο το βιβλίο-πραγματεία του μεγάλου Ελληνα διανοητή μέσω της κατακρεούργησης του απο τους σεναριογράφους και ...κατάπιαν σχεδόν αμάσητη τη ...προπαγάνδα. Η ταινία βέβαια, μετά απο κάποιο καιρό ξεχάστηκε σχεδόν απο όλους, αλλά η αρχή είχε ήδη γίνει.

Τη σκυτάλη, αμέσως μετά, πήραν οι διάφοροι "νεο-φιλόσοφοι", όπως ο αλήστου μνήμης Φράνσις Φουκουγιάμα, οι οποίοι και χρηματοδοτούνταν απο ύποπτες ΜΚΟ, οι οποίες σχεδόν στο σύνολό τους χρηματοδοτούνταν με τη σειρά τους από μεγάλους τραπεζικούς οίκους και ιδρύματα, ανάμεσά τους και η Goldamn Sachs, το Ιδρυμα Ροκεφέλλερ, η Τριμερής Επιτροπή κλπ. κλπ. Αυτοί οι διάφοροι τύποι, με πρόσχημα τη θέση που είχαν στο παγκόσμιο "Γίγνεσθαι" της πανεπιστημιακής ελίτ, προωθούσαν την έννοια της κατάργησης συνόρων, εθνών και θρησκειών, με απώτερο στόχο τη διάδοση ενός είδους φεντεραλισμού που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον ενστερνισμό μιας παγκόσμιας Ιδέας και στην εθνολογική και θρησκευτική ένωση της ανθρωπότητας κάτω απο μία ενιαία Θρησκεία και Πολιτισμό.

Στην ουσία όμως των πραγμάτων, ο αληθινός εχθρός της δυτικής Νέας Τάξης, δεν είναι ο εκφυλισμένος πλέον δυτικός Χριστιανισμός των Αγγλοσαξώνων και των Φράγκων (Προτεσταντισμός, Αγγλικανισμός κλπ κλπ) που απεδέχθη με περισσή ευκολία την χαλάρωση των ηθών και την αποδοχή του υλισμού ως αναπόσπαστο μέρος της υπόστασης του σύγχρονου δυτικού Ανθρώπου. Ο αληθινός εχθρός είναι ο Ορθόδοξος ανατολικός Χριστιανισμός και φυσικά η αιχμή του δόρατος αυτού, η Ελλάδα. Εκεί είναι το "κουμπί της ...Αλέξαινας" και εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας, αν θέλουμε να βρούμε μιαν άκρη και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα.

Η Περεστρόικα και η πτώση του συμφώνου της Βαρσοβίας

Ο δρόμος πλέον για την Παγκοσμιοποίηση είχε ήδη δρομολογηθεί απο τα μέσα σχεδόν της δεκαετίας του ΄80, μετά την εκλογή του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ στην προεδρία της Σοβιετικής Ενωσης και την έναρξη του περίφημου προγράμματος της "Περεστρόικα" (μετ. "Μεταρρύθμιση"), Το πρόγραμμα αυτό, έδωσε το έναυσμα για ένα τσουνάμι αλλαγών στην ανατολική Ευρώπη, που παρέσυρε στον γκρεμό όλο το οικοδόμημα του σοβιετικού καθεστωτικού μοντέλου που είχε επιβληθεί σε όλες τις χώρες του λεγόμενου "Συμφώνου της Βαρσοβίας". Αν σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας σειράς "επαναστάσεων" στα κράτη του ισλαμικού κόσμου που ονομάστηκε "Αραβική Άνοιξη", τότε υπήρξε ακριβώς το ίδιο σενάριο με τις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού. Την αρχή την έκανε η Πολωνία με το κίνημα της "Αλληλεγγύης" του Λέχ Βαλέσα ενάντια στο φασιστικής μορφής καθεστώς του στρατηγού Γιαρουζέλσκι και λίγο αργότερα, ακολούθησαν η "βελούδινη" επανάσταση στην Τσεχοσλοβακία, η αιματηρή λαϊκή εξέγερση στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου, στην Ουγγαρία που στο μεταξύ είχε ήδη αποχωρήσει απο το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και ετοιμαζόταν για τις πρώτες πολυκομματικές εκλογές και στη Βουλγαρία που η επανάσταση της Ρουμανίας ενέπνευσε το λαό της και ανέτρεψε σχεδόν αναίμακτα τον πρόεδρο Τοντόρ Ζιφκοβ. Ακολούθησε λίγο αργότερα και η πτώση του Τείχους του Βερολίνου και η επανένωση της Γερμανίας και τέλος η ...επανάσταση ολοκληρώθηκε με την διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και την κήρυξη των κομμουνιστικών κομμάτων εκτός νόμου! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Παγκοσμιοποίηση είχε κερδίσει κατα κράτος ένα στιβαρό σύστημα, που υπο κανονικές συνθήκες θα ήταν αδιανόητο να διαλυθεί. Ομως, αρκούσε ένας προδότης Πρόεδρος (Γκορμπατσώφ) και μερικά διεφθαρμένα καθεστώτα που έστρωσαν το χαλί των Νεοταξιτών για να πραγματοποιηθεί αυτό το...αδιανόητο.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, της οποίας η ηγεσία της υπό τον πρόεδρο Μιλόσεβιτς, δεν μάσησε το ...παραμύθι της "ελευθερίας" που είχε τη σφραγίδα των δυτικών και απο νωρίς είχε αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που παιζόταν στα εσωτερικά της, στην αρχή με τους Αλβανούς του Αλία Ιζερμπέκοβιτς και αργότερα με τους μουσουλμάνους και καθολικούς Κροάτες και τους επίσης μουσουλμάνους Βόσνιους. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων όμως ήταν αποφασισμένη να τελειώνει με τους Ορθόδοξους Σέρβους με μια κολοσσιαία κινητοποίηση του ΝΑΤΟ και το αποτέλεσμα ήταν ένας αιματηρότατος και φονικότατος πόλεμος, που έληξε το 2001 με τη συνθηκολόγηση της Σερβίας και την πτώση του Μιλόσεβιτς.

Ο "Κώδικας Ντα Βίντσι, το ...Ευαγγέλιο του Ιούδα και η ...επανάσταση των Γνωστικών

Μετά και την πτώση του κομμουνισμού, την οικονομική εξαθλίωση της άλλοτε υπερδύναμης Ρωσίας και την οριστική διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, σειρά είχε πλέον η κατα μέτωπο επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας και των εθνών που την απαρτίζουν. Προηγουμένως όμως, έπρεπε να προηγηθεί ένας ολοκληρωτικός εκφυλισμός των ορθοδόξων κοινωνιών και αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο με έναν τρόπο: Την ένταξη των εθνών αυτών σε μία καθαρά υλιστική ένωση κρατών, που θα πίστευε σε έναν μόνο Θεό, το Χρήμα. Τα θύματα ήταν κάτι παραπάνω απο εύκολα, μιας και ήταν ήδη εξαθλιωμένα απο την κομμουνιστική λαίλαπα αφ ενός και την οικονομική αφαίμαξη που την ακολούθησε η πτώση του κομμουνισμού αφ΄εταίρου. Ετσι, το επόμενο βήμα, όσον αφορά το πολιτικό σκέλος της συνομωσίας, ήταν η ένταξη των πρώην κομμουνιστικών αυτών χωρών που ετύγχανε να είναι και Ορθόδοξα, στην - άθεη και υλιστική - Ευρωπαική Ένωση και, για να κλειδώσει το σχέδιο, λίγο αργότερα στη ζώνη του ενιαίου νομίσματος, του Ευρώ. Η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, προσκύνησαν τον ...Μαμωνά, ενώ τη...γλυτώνει παρα τρίχα η Ουκρανία, η οποία είχε την ...τύχη να βρίσκεται στην απόλυτη σφαίρα επιρροής της "μαμάς" Ρωσίας, η οποία και αντιδρά άμεσα και καίρια και αποτρέπει σχεδόν με τη λεκτική βία κάτι που φαινόταν ήδη προδιαγεγραμμένο απο καιρό. Κι έτσι, το ιστορικό Κίεβο, η πρώτη χριστιανική πρωτεύουσα των Ορθοδόξων Σλάβων, δεν υποκύπτει και αντιστέκεται. Οι υπόλοιπες χώρες όμως βρίσκονται ήδη σιδεροδέσμιες...

Η Νέα Ταξη Πραγμάτων, παρά τις μεγάλες επιτυχίες που είχε στην πολιτική και κοινωνική σκακιέρα, τα βρίσκει "σκούρα" με τη χώρα που νόμιζε οτι είχε ήδη το ...οικονομικό "πάνω χέρι", την πρώην υπερδύναμη και ιδρυτή της Σοβιετικής Ενωσης, την αχανή Ρωσία. Το ανδρείκελο που λεγόταν Μπόρις Γιέλτσιν δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί το παιχνίδι που παιζόταν μέσα στον ίδιο του τον περίγυρο, με αποτέλεσμα ένας απο τους πλέον έμπιστούς του, το πρώην ανώτερο στέλεχος της KGB Βλαντιμίρ Πούτιν, να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση κυριολεκτικά με την απειλή του όπλου και να προλάβει να σώσει στο "παρα πέντε" τη χώρα του από βέβαιη ισοπέδωση και διάλυση. Ο Πούτιν, εκδιώχνει με συνοπτικές διαδικασίες τους δυτικούς Νεοταξίτες του ΔΝΤ απο τη χώρα και σε χρόνο μηδέν, την αναστηλώνει και την ξανακάνει ...Υπερδύναμη. Οι Παγκοσμιοποιητές εξαπολύουν ανελέητο πόλεμο στον "ευσεβή" και φανατικό χριστιανό Πούτιν, αλλά πολύ γρήγορα σπάνε τα μούτρα τους.
Σκηνή απο την ταινία "Κώδικας Ντα Βίντσι"
Στο μεταξύ, το άλλο σκέλος της συνωμοτικής αυτής σπείρας, το σκέλος της προπαγάνδας, εξαπολύει την πρώτη...πυρηνική βόμβα εναντίον του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, που είχε τον τίτλο "Κώδικας Ντα Βίντσι". Επρόκειτο στην ουσία για ένα βιβλίο επιπέδου "Θρίλερ ΒΕLL", που όμως γίνεται το Νο1 Παγκόσμιο μπέστ σελλερ και ίσως το πλέον "γοητευτικό" βιβλίο συνωμοσιολογίας της εποχής μας με περισσότερους από 8,5 εκατ. αναγνώσεις σε όλον τον κόσμο, λόγω του επίμαχου θέματός του και των ισχυρισμών του συγγραφέα Ντάν Μπράουν που έλεγαν οτι το βασίζεται σε ΑΛΗΘΙΝΑ γεγονότα και που είχε να κάνει με ένα υποτιθέμενο μυστικό-βόμβα στα θεμέλια του Χριστιανισμού, μυστικό που φυλασσόταν αιώνες τώρα απο μια αδελφότητα που έφερε τον τίτλο "Κοινό της Σιών"! Το μυστικό δεν ήταν άλλο απο την αποκάλυψη της ...ερωτικής σχέσης του Ιησού Χριστού με τη νεαρή και πανέμορφη μαθήτριά Του, πρώην ...ελαφρών ηθών, τη Μαρία Μαγδαληνή και τον μυστικό γάμο που είχε συνάψει με εκείνη λίγο πρίν τη Σταύρωσή Του. Η Μαρία η Μαγδαληνή αμέσως μετά τη Σταύρωση και τον θάνατο του Ιησού, δραπετεύει με τη βοήθεια κάποιων οπαδών του Ιησού (υπο το φόβο μήπως και οι μαθητές Του την εξόντωναν) και κατέληξε στη ...Γαλλία, όπου και γέννησε μια κόρη με το όνομα Σάρα, η οποία και αργότερα ίδρυσε τη δυναστεία των Μεροβιγγείων βασιλέων της Γαλλίας!

Η εξωφρενική αυτή ιστορία, δεν ήταν παντελώς άγνωστη. Είχε προηγηθεί μια σειρά απο έρευνες τριών Αγγλοσαξόνων ερευνητών, των Μάικλ Μπένεντ, Ρίτσαρντ Λή, και Χένρυ Λίνκολν με τον τίτλο "Holy blood, Holy Grail" που με τη σειρά του βασιζόταν σε κάποια "Μυστικά Εγγραφα" που είχαν βρεθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας και που...ανακάτευαν στο όλο παιχνίδι και τον ίδιο τον μεγάλο ζωγράφο και εφευρέτη Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ως υπέυθυνο και ...σχεδιαστή ειδικών μηχανισμών που...θα προστάτευαν με τον καλύτερο τρόπο το...μυστικό! Το βιβλίο κάνει - όπως είπαμε και πρίν - πάταγο, με αποτέλεσμα οι ίδιοι "κυκλοι" της προπαγάνδας να το ...σπρώξουν στα κινηματογραφικά στούντιο της Columbia Pictures για να γίνει και μια ...εξ΄ίσου μεγάλη ταινία, ένα μπλογκμπάστερ που θα συγκλόνιζε την Ανθρωπότητα.
Ο Ζαν-Πιερ Πλαντάρ
Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα σχεδίαζε η Νεοταξική συμμορία, διότι ...είχε προηγηθεί μερικά χρόνια πιο πρίν η "κατάρρευση" αυτής της απίθανης ιστορίας, μέσω μιας δαιμόνιας δημοσιογράφου ονόματι Μαρί Φρανς Ετσεγκουάν, η οποία και δημοσιεύει στο περιοδικό Nouvel Observateur οτι τα περίφημα μυστικά έγγραφα ή αλλιώς "Μυστικοί Φάκελλοι" στους οποίους στηρίχτηκε τόσο η έρευνα των Μάικλ Μπένεντ, Ρίτσαρντ Λή, και Χένρυ Λίνκολν όσο και ο Ντάν Μπράουν στο βιβλίο του, δεν ήταν τίποτε άλλο απο ...κατασκευασμένα και πλαστά χαρτιά ενός ...άκρως απίθανου τύπου, ονόματι Ζαν - Πιερ Πλαντάρ (φωτό), ο οποίος και έκανε όλη αυτήν την απίστευτη πλαστογραφία για να...διεκδικήσει κάποτε το ...θρόνο της Γαλλίας(!!!), επειδή ...θεωρούσε τον εαυτό του ως...απόγονο της δυναστείας των Μεροβιγγείων!!!! Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια οι απίστευτες αυτές ιστορίες να φτάσουν και στα ...αυτιά των Γάλλων πολιτειακών εισαγγελέων και να καλέσουν αυτόν τον τύπο για να απολογηθεί, μιας και εδώ υπήρχε ξεκάθαρα πρόθεση για ...ανατροπή του δημοκρατικού καθεστώτος της Γαλλίας! Ο Πλαντάρ, αργότερα στη δίκη που ακολούθησε, αναγκάστηκε να ομολογήσει τη πράξη του και να ζητήσει την επιείκεια των δικαστών, οι οποίοι τον φόρτωσαν με 5 χρόνια φυλάκιση και τον εξαναγκασμό σε μια γραπτή δήλωση οτι ...δεν πρόκειται στο μέλλον να έχει τέτοιες ...αξιώσεις!

Κι έτσι, όσοι "ψαγμένοι" είχαν ήδη πέσει στη παγίδα του Πλαντάρ και των Νεοταξιτών προπαγανδιστών, αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν, ενώ οι ...άλλοι, οι πολλοί, παρά τις αποκαλύψεις της Μαρί Φρανς Ετσεγκουάν και των συνεργατών της, διατηρούσαν κάποιες αμφιβολίες και περίμεναν να δούν και την ταινία που βασιζόταν στο βιβλίο, μιας και ο ο ίδιος ο Νταν Μπράουν είχε γράψει το σενάριο ως πιστή αντιγραφή του βιβλίου. Θα μπορούσε να πεί κάποιος πως η ταινία αυτή είναι απο τις ελάχιστες που έχουν γυριστεί, ως πιστά αντίγραφα των βιβλίων πάνω στα οποία βασίζονταν. Και είναι απολύτως κατανοητό αυτό, μιας και η πολεμική εναντίον του Χριστιανισμού έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστευτή, πιο δυναμική. Και ακριβώς εν ονόματι αυτής της δυναμικής, οι Νεοταξίτες ρίχνουν και το δεύτερο πυρηνικό όπλο στο παιχνίδι: Το περίφημο "Ευαγγέλιο του Ιούδα", που παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα o  γνωστός αμερικάνικος όμιλος National Geographic, σε έντυπη έκδοση πρώτα και αργότερα με οπτικοακουστικό υλικό. Πρόκειται για ένα κείμενο του Γνωστικού Χριστιανισμού, μιας αίρεσης που δημιουργήθηκε τα πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού (περί το 150 μ.Χ. θεωρούν οι μελετητές) και είναι απόρροια του προγενέστερου κινήματος του Γνωστικισμού, ένα προχριστιανικής καταγωγής φιλοσοφικό και θρησκευτικό κίνημα, δείγμα του σύντονου συγκρητισμού της ρωμαϊκής εποχής,  ο οποίος Γνωστικισμός είχε τις ρίζες του στα μεσογειακά ήθη της ελληνιστικής περιόδου.
Ο όρος χρησιμοποιήθηκε επίσης για να περιγράψει διάφορες θρησκευτικές ομάδες των πρώτων τεσσάρων μεταχριστιανικών αιώνων.

Ο Γνωστικισμός αποτελούσε ένα σωτηριολογικό θρησκευτικό σύστημα, βασισμένο στην ημιδιαισθητική μυστικιστική έννοια της Γνώσης, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεχόταν ως λυτρωτική θεότητα τον Ιησού Χριστό, προσδίδοντάς του όμως διαφορετικές ιδιότητες απ' ότι ο χριστιανισμός. Οι γνωστικοί, διεσπαρμένοι σε διάφορες αυτόνομες κοινότητες και χωρίς κεντρικό συντονισμό ή συγκεντρωτικό ιερατείο, ουσιαστικά εκριζώθηκαν ως τον πέμπτο αιώνα από την επίσημη χριστιανική Εκκλησία και τον βυζαντινό Στρατό (αν και γνωστικά συστήματα επέζησαν μέχρι και τα τέλη του Μεσαίωνα), καθώς η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε θεσπίσει πλέον ως κρατική και μόνη αποδεκτή θρησκεία τον Χριστιανισμό. Εξίσου σημαντικός λόγος για την εξάλειψή τους απέβη η συστηματική περιφρόνηση του φυσικού κόσμου, με την ιδιαίτερη μετάθεση του βάρους της διδασκαλίας τους προς την αρχή και δημιουργία του Σύμπαντος, καθώς και ο συνήθως αυστηρός ασκητικός βίος που δίδασκαν, συνοδευόμενος από περιφρόνηση του σώματος.
Το "Ευαγγέλιο" αυτό, που ανακαλύφθηκε μαζί με άλλα κείμενα του Γνωστικιστικού κινήματος όταν ήρθε στο φώς η χαμένη βιβλιοθήκη του Ντάγκ Χαμάντι το 1945 ...δεν υπήρξε ποτέ ούτε χαμένο, ούτε...είχε ανακαλυφθεί στη δεκαετία του 2000, όπως ισχυριζόταν οι παρουσιαστές του. Απλά, άλλαζε συνεχώς χέρια συλλεκτών, οι οποίοι και ήταν μέρος του κινήματος των Νεοταξιτών και της Παγκοσμιοποίησης, όπως η κατά πολλά έτη ιδιοκτήτριά του Frieda Nussberger-Tchacos, κόρη του Ελληνα μεγιστάνα εφοπλιστή Δημάρατου Τσάκου, ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην ανακάλυψη των παπύρων του Ντάγκ-Χαμάντι το 1945. Μάλιστα, οι πάπυροι αυτοί των Γνωστικών, πήραν και το όνομά του ως συλλογή και έμειναν γνωστοί ως Codex Tchacos.

Παρά όμως την ανηλεή προπαγάνδα και παρά την κατα μέτωπο επίθεση των Νεοταξιτών με όλα αυτά τα αληθοφανή τερτίπια, η ταινία "Κώδικας Ντα Βίντσι" δεν είχε την ανάλογη υποδοχή απο το κοινό. Στην επίσημη προβολή της τον Μάιο του 2006 στις Κάννες, κατακρεουργείται απο θεατές και κριτικούς, θεωρώντας την ...γελοία και ανάξια λόγου, ενώ τα εισητήρια που έκοψε δεν ήταν τα αναμενόμενα, παρά τη σχετική εμπορική επιτυχία που είχε. Οι Νεοταξίτες προπαγανδιστές δεν κατόρθωσαν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πιστών του Χριστιανισμού, αντίθετα, οι αλήθειες που πρεσβέυει έμειναν αλώβιτες επειδή είναι ακριβώς που είναι: Αληθειες. Απλά οι Νεοταξίτες στόχευαν στο ημιμαθές ή απολύτως ανημέρωτο ιστορικά κοινό και κατόρθωσαν να αποπροσανατολίσουν πάρα πολλούς. Οχι όμως τον ισχυρό πυρήνα της Ορθοδοξίας, την Ελλάδα και τη Ρωσία, αυτόν δηλαδή που εξ αρχής στόχευαν. Η Ρωσία στο μεταξύ είχε ανακτήσει την παλιά της αίγλη, ενώ δυστυχώς η Ελλάδα ήταν ήδη δέσμια μιας νομισματικής ένωσης στην οποία και την έσυραν τα πολιτικά τσιράκια των Νεοταξιτών, με στόχο τον αφανισμό και κατακερματισμό της στο άμεσο μέλλον. Και αυτό το μέλλον, δεν άργησε να έρθει.

Η εξαθλιωμένη Ελλάδα, η Τουρκία, ο Γέροντας Παίσιος και το ...Ευαγγέλιο του Βαρνάβα

Εδώ και μερικά χρόνια, η πατρίδα μας ζεί τον απόλυτο εφιάλτη. Εναν οικονομικό και κοινωνικό Αρμαγεδδώνα, με στόχο την ισοπέδωση του κοινωνικού ιστού, τον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής και του παραγωγικού ιστού, την εκδίωξη προς τον μεταναστευτισμό του πλέον παραγωγικού της κομματιού, των νέων Ελλήνων και τέλος την πλήρη υποταγή της στην μονεταριστική Νεα Ταξη Πραγμάτων που στόχο έχει, όπως είπαμε πιο πάνω, μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση απο μια γκαγκστερική συμμορία τραπεζιτών, πολιτικών και γενικότερα μιας ελιτ "Πεφωτισμένων", που επιδιώκουν τον αφανισμό και την υποδούλωση της Ανθρωπότητας.

Οι νεο-Ελληνες, αλλοπαρμένοι απο την διάβρωση και την οικονομική και ηθική εξαγορά τους απο έναν βρώμικο και ύπουλο ηγέτη, χωρίς ιδεολογία και προσανατολισμό, ονόματι Ανδρέα Παπανδρέου, εθίζονται πολύ εύκολα στο λεγόμενο Easy Money και με τη βοήθεια της αντ-εθνικής αριστερίστικης ελίτ του κόμματος του Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ, εξωραΐζονται απο τις παραδοσιακές τους ρίζες και μετατρέπονται σταδιακά σε έναν λαό καταναλωτών, μετα-μοντέρνων οπαδών της υπο-κουλτούρας του life styling και υλιστών, κυρίως η μερίδα αυτή που ζεί στα μεγάλα αστικά κέντρα. Κι έτσι, με την μέθοδο αυτή, γίνονται πανεύκολα θύματα της Νεοταξίτικης συμμορίας της Παγκοσμιοποίησης και πέφτουν στη παγίδα του νέου ευρωπαικού ενιαίου νομίσματος που τους υπόσχεται παραδεισένιο μέλλον. Οτάν ξέσπασε η οικονομική κρίση, τους βρίσκει απροετοίμαστους και το κακό διογκώνεται, όταν ανέρχεται στην εξουσία και πάλι το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, υπο την ηγεσία αυτή τη φορά του πρωτότοκου γιού του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε θέσει εαυτόν απο πολύ παλαιότερα, στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης. Ο Γ. Παπανδρέου, δεν διστάζει απο τις πρώτες κιόλας μέρες της κυβέρνησής του, να ανοίξει το δρόμο στην υποδούλωση της ίδιας του της χώρας απο το κυρίως οικονομικό όργανο των Παγκοσμιοποιητών, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), το οποίο και στήνει με μαεστρικό τρόπο τα δίχτυα του πάνω απο το σώμα της Ελλάδας, έχοντας και ως αρωγό την ίδια την Ευρωπαική Ενωση. Το σχέδιο της Νεοταξικής ελίτ ολοκληρώνεται με την υπογραφή δύο δανειακών συμβάσεων, περισσότερο γνωστών ως Μνημόνια, τα οποία και δεσμεύουν όλο τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας ως αντάλλαγμα για τα νέα δάνεια που παρέχουν και την υπαγωγή τους στο Αγγλικό Δίκαιο κατα πλήρη παράβαση θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος.
Στο μεταξύ και παράλληλα με το δράμα της Ελλάδας, εξελίσσεται το άλλο σκέλος του σχεδίου των Νεοταξιτών, αυτό που έχει να κάνει τόσο με την αρπαγή του πλούσιου ορυκτού πλούτου της χώρας όσο και με την πλήρη αποθρησκειοποίησή της. Είναι γνωστό άλλωστε οτι στην Ελλάδα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, σχεδόν απο τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, υπάρχει σε έξαρση το κίνημα των Νεοπαγανιστών, οι οποίοι αμφισβητούν πλήρως τον Χριστιανισμό, ειρωνεύονται ιερείς και Εκκλησία και βρίζουν και καταπατούν ιερά σύμβολα. Το κίνημα των Νεοπαγανιστών, υποτίθεται οτι έχει ως στόχο την επαναφορά της θρησκείας του "Δωδεκάθεου" (όχι της Πατρώας Ελληνικής Θρησκείας, αλλά μόνο την μυθολογική της πλευρά), εξυμνώντας κάθε  τί που έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν των Ελλήνων και λοιδορώντας οτιδήποτε έχει σχέση με...τον Εβραισμό και τα συνεπακόλουθά του. Και επειδή ο Χριστιανισμός έχει κάποιες επιδράσεις απο τον Εβραισμό, είναι το κόκκινο πανί για τους Νεοπαγανιστές, θεωρώντας τον το ...απόλυτο κακό για την Ελλάδα και τους Ελληνες. Το κίνημα αυτό, δεν είναι ούτε καινούργιο (όσον αφορά την Ελλάδα), ούτε και άγνωστο (σε παγκόσμια κλίμακα). Οι Νεοταξίτες, δεν έχουν μόνο ως στόχο τον Χριστιανισμό, αλλά και τον Ισλαμισμό και τον Εβραισμό. Υπάρχουν πάρα πολλά παρακλάδια του Νεοπαγανισμού ανα την υφήλιο, τα οποία και στοχεύουν στην αναβίωση αρχαίων θρησκειών (όπως ο Ζωροαστρισμός στην Περσία ή η θρησκεία των Μάγιας στην Νότιο Αμερική). Απλώς, δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην ελληνικό Νεοπαγανισμό, ακριβώς επειδή ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός θα έπρεπε να χτυπηθεί στην κοιτίδα του. Οι Ελληνες, θα πρέπει να τα χάσουν όλα. Και επειδή, ως γνωστόν, το τελευταίο προπύργιο ελπίδας ενός λαού είναι η θρησκεία του, οι Ελληνες θα πρέπει οπωσδήποτε να αποθρησκειοποιηθούν.

Παραδόξως, το όπλο που αναμένεται να εξαπολυθεί στους ήθη εξαθλιωμένους Ελληνες, θα έρθει απο έναν...Ισλαμικό λαό, τους Τούρκους, οι οποίοι Τούρκοι είναι το ιδανικό "δεξί χέρι" των Νεοταξιτών, επειδή ακριβώς ήταν και είναι ένας λαός που το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι...κατακτητικούς πολέμους και καταστροφές. Γι αυτό τον λόγο, απο τη λήξη κιόλας του Β' ΠΠ, η Τουρκία είναι η αιχμή του δόρατος στις βλέψεις και τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι τέλειος "μπράβος", που αναλαμβάνει τις δύσκολες "αποστολές", με το αζημίωτο φυσικά. Και η Ελλάδα, λόγω της μεγάλης γεωστρατηγικής της θέσης και των εξαγορασμένων πολιτικών της, είναι το τέλειο θύμα. Η Τουρκία λοιπόν, έρχεται για άλλη μια φορά, να χτυπήσει στη ψυχολογία πλέον τους εξαθλιωμένους Ελληνες, ρίχνοντας - κατ΄εντολήν των Νεοταξιτών - ένα "όπλο" που υπήρχε αρκετά χρόνια στη φαρέτρα του ψυχολογικού και προβοκατόρικου πολέμου, ένα "όπλο" που είναι σχεδόν όμοιο με αυτό που είχε εξαπολύσει η νέα Τάξη Πραγμάτων πρίν κάποια χρόνια μαζί με τον "Κώδικα Ντα Βίντσι", ένα νέο "βιβλίο" που είναι...άγνωστο  στο ευρύ κοινό: Το περίφημο "Ευαγγέλιο του Βαρνάβα", το οποίο και...ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της η Τουρκία απο το 1996!
Τι είναι όμως στ΄ αλήθεια αυτό το βιβλίο και γιατί ενω το έχουν στα χέρια τους οι Τούρκοι θέλουν τώρα να το ...βγάλουν στη δημοσιότητα;
Πρώτα - πρώτα, το συγκεκριμένο βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με τον απόστολο Βαρνάβα. Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος, πρόκειται για ένα βιβλίο που γράφτηκε τον 4ο ή 5ο μ.Χ. αιώνα, πολλά χρόνια δηλαδή απο τον θάνατο του - υποτιθέμενου - συγγραφέα του, και είναι ευρέως γνωστό κυρίως στον μουσουλμανικό κόσμο. Θεωρείται οτι είναι ένα απο τα πολλά βιβλία που γράφτηκαν απο τους Γνωστικούς (το κίνημα των Γνωστικών που περιγράψαμε πιο πάνω), επειδή το συγκεκριμένο κίνημα συνήθιζε κάθε βιβλίο που έγραφε σχετικά με τη ζωή του Ιησού, να το ...αποδίδει σε κάποιον απόστολο ή γνωστό οπαδό του Χριστού. Κείμενα παρόμοια είναι και τα "ευαγγέλια" της Μαρίας Μαγδαληνής, του Θωμά, του Ιούδα (που αναφέραμε επίσης πιο πάνω), της Σαλώμης και του Σίμωνα Ζηλωτή. Ολα τους γραμμένα πάρα πολλά χρόνια μετα τον θάνατο των - υποτίθέμενων - συγγραφέων τους και όλα τους, μιλούν για έναν Ιησού, ο οποίος παρουσιάζεται ως άνθρωπος με πάθη και αδυναμίες, σπουδαίος μεν και προφήτης, αλλά...άνθρωπος. Σε μερικά απο αυτά, συμπεριλαμβανομένου και του Βαρνάβα, ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε ποτέ, αντιθέτως, κάποιος άλλος -  εννοούν τον Ιούδα ή τον Σιμωνα τον Κυρηναίο - σταυρώθηκε στη θέση του. Είναι επίσης γνωστό, οτι ο Μωάμεθ, πρίν ακόμη ιδρύσει τον Ισλαμισμό για να ενώσει όλους τους νομάδες Αραβες κάτω απο μια ενιαία θρησκεία, είχε μελετήσει βαθιά, χρόνια ολόκληρα, τόσο τα 4 γνωστά και εγκεκριμένα Ευαγγέλια του Χριστιανισμού, όσο και τα Γνωστικά "Ευαγγέλια" και το Ταλμούδ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, το το "Ευαγγέλιο του Βαρνάβα" που μιλάει περισσότερο απο τα άλλα για μια πιο...γήινη ζωή του Ιησού, θεωρήθηκε απο τους μουσουλμάνους θεολόγους ως το πλέον κατάλληλο για να εδραιώσουν τη θέση της θρησκείας τους για το πρόσωπο του Ιησού και να διαλύσουν τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν στο ποίμνιό τους σχετικά με την αυθεντικότητα ή όχι των παραδοχών του Μωάμεθ ως τον μόνο αληθινό προφήτη του Θεού-Αλλάχ. Εδώ ακριβώς κολλάει και το γεγονός της ρήσης του Ιησού, που μιλούσε σε μή ιουδαικό κοινό και τους έλεγε μεταξύ άλλων οτι: "Εμένα που με είδατε ζωντανό μπροστά σας να ανασταίνω νεκρούς και να δίνω φώς σε τυφλούς, δεν με πιστεύσατε, θα πιστεύσετε όμως τον άλλον που θα έρθει μετά απο μένα..." εννοώντας σαφώς τον Μωάμεθ.

Εν πάσει περιπτώσει,  αυτό το "Ευαγγέλιο" θεωρείται από την πλειοψηφία των ακαδημαϊκών, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανών και ορισμένων μουσουλμάνων (όπως ο Αμπάς Ελ Ακκάντ) να είναι πολύ πρόσφατο και ψευδεπίγραφο, επομένως χωρίς να παρουσιάζει οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει ισχύ ως γεγονός. Ωστόσο , ορισμένοι ακαδημαϊκοί υποδεικνύουν ότι μπορεί να περιέχει ορισμένα κατάλοιπα προγενέστερων Απόκρυφων έργων Γνωστικών ή Εβιωνιτών.
Μερικοί μουσουλμάνοι λόγιοι μάλιστα θεωρούν ότι πρόκειται για αντίγραφο αποστολικού πρωτοτύπου. Ορισμένες πάντως ισλαμικές οργανώσεις (όπως η Χεσμπολάχ για παράδειγμα) το επικαλούνται για τη στήριξη της ισλαμικής άποψης περί του Ιησού.
Ας δούμε όμως πώς το συγκεκριμένο βιβλίο έπεσε στα χέρια των Τούρκων. Κατ΄ αρχάς, να πούμε πως πίσω απο όλη αυτή τη βρώμικη και σκοτεινή ιστορία, υπήρχε η περίφημη οργάνωση "Εργκένεγκον", της οποίας πολλά μέλη της τώρα βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας. Κατά την τουρκική λοιπόν εκδοχή, το 1996 κάποιοι κακοποιοί είχαν συλήσει τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα στα Κατεχόμενα στην Κύπρο και ανάμεσα στα κειμήλια που κλάπηκαν τότε ήταν ένα Ευαγγέλιο, που κατά την κυπριακή Εκκλησία θα μπορούσε να είναι το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, αφού με αυτό είχε ενταφιαστεί ο Απόστολος Βαρνάβας μετά από δική του επιθυμία. Ο τουρκικός όμως και τουρκοκυπριακός Τύπος ξεκίνησε ένα τεράστιο θόρυβο ότι βρήκαν το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα», που λέει όλες τις αλήθειες για την ιστορία του Χριστού. Στην σκοτεινή πλευρά αυτής της ιστορίας υπάρχει και το γεγονός του ξαφνικού θανάτου του Τούρκου δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί, ο οποίος είχε ξεκινήσει μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για την κλοπή του Ευαγγελίου και τους δράστες που κρύβονταν πίσω από αυτή.
Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της δημοσιογραφικής του έρευνας ο Ανταλί βρέθηκε δολοφονημένος μπροστά στο σπίτι του με τη σύζυγό του να δηλώνει επίσημα ότι το μοιραίο λάθος που οδήγησε τον άντρα της στο θάνατο ήταν ένα άρθρο του στην εφημερίδα « Γενί Ντουζέν».

Το ρεπορτάζ του Ανταλί υποστήριζε οτι είχε βρει πως οι δράστες της ληστείας του "ευαγγελίου" είχαν διασυνδέσεις με τον τουρκικό στρατό και ιδιαίτερα με τον λοχαγό Μουαζαφερ Τεκίν και τον ταξίαρχου Γκαλίπ Μεντί, οι οποίοι σύμφωνα με την έρευνα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, είχαν πρωταγωνιστήσει σε αγριότητες σε βάρος Ελληνοκυπρίων της περιοχής και με την αποστράτευσή τους επέστρεψαν στην Κατεχόμενη Κύπρο και είχαν συνεργαστεί με τους ληστές για την ανασκαφή στον τάφο του Βαρνάβα.
Η σύλληψη και των δυο, λίγα χρόνια αργότερα με την κατηγορία της συμμετοχής στην παρακρατική στρατιωτική οργάνωση Εργκένεκον, έδωσε μια άλλη τροπή στην υπόθεση. Οπως αντιλαμβάνεστε και αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με το βαθύ παρακράτος της Τουρκίας και την ΜΙΤ, η οποία και είναι υποχείριο των Νεοταξιτών. Να λοιπόν γιατί τώρα επέλεξαν την κατάλληλη στιγμή για να ...βγάλουν αυτό το κειμήλιο στη δημοσιότητα, που στην ουσία του πρόκειται για παρόμοιο κειμήλιο όπως αυτό του Ευαγγελίου του Ιούδα, για να πλήξουν πρώτα απ όλα τους Ελληνες και στη συνέχεια, να ενισχύσουν τις εξτρεμιστικές τάσεις των "εξεγερμένων" Σύριων ανταρτών εναντίον των Χριστιανών της Συρίας και - τέλος - να χτυπήσουν το φρόνημα των Ρώσων Ορθοδόξων με παράλληλη έξαρση του φανατισμού των Ισλαμιστών για έναν αγώνα δίχως αύριο. Καθαρά τυχοδιωκτικό σενάριο, που όμως αναμένεται να καταρρεύσει κι αυτό ως χάρτινος πύργος.
Η ιστορία όμως έχει κι άλλες πτυχές. Οπως έχουμε γράψει κατα καιρούς και σε άλλα μας κείμενα, η ίδια η CIA έχει ασχοληθεί με τις προφητείες μιας μεγάλης μορφής της σύγχρονης ελληνικής χριστιανοσύνης, του Γέροντα Παισίου, ο οποίος και έχει θορυβήσει τους πάντες τόσο με την ακρίβεια των προφητειών του, όσο και με τα αποτελέσματα των τελικών τους εκβάσεων. Την εκπλήρωση των προφητειών του, την ζούμε αυτές ακριβώς τις μέρες, τόσο με την αβάσταχτη φορολογία και την πείνα και εξαθλίωση που υφίσταται αυτή τη στγμή η Ελλάδα, όσο και με τον μεγάλο πόλεμο που θα ...ξεκινούσε απ τη Μεσόγειο (!), δηλαδή τη Συρία (ο πατρο-Κοσμάς μάλιστα το λέει "...Οταν αρχίσει το κακό απο κάτω...". Μπορεί λοιπόν οι Νεοταξίτες να θορυβήθησαν τόσο πολύ με την ακρίβεια αυτών των προφητειών οι οποίες και ενισχύουν τα μάλα την πίστη και την ελπίδα των Ορθοδόξων Χριστιανών (κυρίως των Ελλήνων), που με αυτόν τον τρόπο, μέσω της ανειλεούς προπαγάνδας περί "Ευαγγελίου του Βαρνάβα" και άλλων ευτράπελων, να κλονίσουν την πίστη των Χριστιανών και να ισοπεδώσουν τις ελπίδες τους για την ...ευτυχή γι αυτούς έκβαση των φοβερών γεγονότων που αναμένεται να εξελιχθούν. Αλλωστε, δεν είναι ούτε καινούργιος αυτός ο τρόπος της προπαγάνδας, ούτε και άγνωστος σε αυτούς. Είναι παλιός και δοκιμασμένος και προσαρμοσμένος στη σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα.
Κατά περίεργο τρόπο, κάποιος Αμερικανός ευαγγελιστής συγγραφέας και θεολόγος, ονόματι Τζό Ρίτσαρντσον, υποστηρίζει ότι ο Αντίχριστος δεν θα έρθει από την Ευρώπη, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, ή από κάποια δυτική χώρα, αλλά από την Μέση Ανατολή, όπου έχει αρχίσει και ανατέλλει το «άστρο» της Τουρκίας. Η Τουρκία, σύμφωνα με τον Αμερικανό ευαγγελιστή, επιδιώκει να επανέλθει στην Μέση Ανατολή όπως κυριαρχούσε επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να σημάνει συναγερμός για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή, που σύμφωνα με τον  Ρίτσαρντσον, είναι μια απειλή του ίδιου του Αντίχριστου που εκπροσωπείται στην ίδια την Τουρκία.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό και συνάμα πιο ανησυχητικό σε όλες αυτές τις θεωρίες, είναι πως σύμφωνα με τον Richardson η Τουρκία θα προκαλέσει με τις επεκτατικές τις ενέργειες νέο παγκόσμιο πόλεμο.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η κρίση στην Συρία και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Μέση Ανατολή η οποία θυμίζει έντονα μια πυριτιδαποθήκη, ενισχύει τις απόψεις του για τον καταλυτικό ρόλο που θα παίξει η Τουρκία στην έκρηξη ενός νέου παγκοσμίου πολέμου, που θα φέρει, μέσα από την μεγάλη καταστροφή που θα προκαλέσει, την παγκόσμια κυριαρχία του Αντίχριστου.
Μπορεί όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Ρίτσαρντσον περί...Τούρκου Αντιχρίστου να μοιάζουν με ...κλασσικές "αμερικανιές", ουδείς όμως μπορεί να ισχυριστεί οτι στις διαπιστώσεις του όσον αφορά τα γεγονότα, έχει άδικο. Αν προσθέσει και κάποιος τις νέες τουρκικές προκλήσεις για το ..."ευαγγέλιο" του Βαρνάβα, τότε έχει μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις τόσο της Τουρκίας, όσο και των Νεοταξιτών που είναι πίσω της.

Επίλογος

Σαν συμπέρασμα λοιπόν απο όλα τούτα που διαβάσατε, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως το παιχνίδι των Νεοταξιτών, έχει πάψει πλέον προ πολλού να θεωρείται "παιχνίδι συνομωσίας" ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ ό.τι στ΄αλήθεια μπορούμε να νομίσουμε και το πιο σημαντικό απ΄όλα, εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας αυτούς τους τελευταίους καιρούς.

Αναμφίβολα, ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός παρά την πολεμική την οποία υφίσταται τα τελευταία 30 με 40 χρόνια, άντεξε και θα εξακολουθεί να αντέχει  γιατί οι ρίζες του είναι πολύ πιο βαθιές απ όσο πιστεύουν αρκετοί επίδοξοι "κοσμοκράτορες". Το ζητούμενο λοιπόν όσον αφορά εμάς τους Ελληνες, είναι ένα: Είμαστε σε θέση άραγε να αντέξουμε σε αυτή τη θύελλα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέρος μας; Είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε δυναμικά στα σχέδια των Νεοταξιτών, όσον αφορά την Ιστορία μας, τη γλώσσα μας, τη θρησκεία μας, την υπόστασή μας, τα εδάφη μας, τον πλούτο μας;

"Κυριακή κοντή γιορτή", έλεγαν οι θυμόσοφοι πρόγονοί μας. Θα δείξει, όπως λέμε κι εμείς οι ...νεώτεροι....

Πηγή:  http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_246.html
"Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε έναν ενιαίο κόσμο, έναν παγκόσμιο λαό."

(Άνταμ Βάισχαουπτ, κίνημα των Illuminatti)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις